Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Nu a primit diploma de BAC pentru că nu a achitat fundația

Nu a primit diploma de BAC pentru că nu a achitat fundația

Recent pe pagina de facebook Curaj.TV a fost publicată o postare din partea unui absolvent în care este relatat faptul că acesta a fost agresat fizic și nu i s-a oferit diploma de BAC pentru că cică nu ar fi achitat fundația în sumă de 1200 de lei.

“Ieri am fost la liceul Iulia Hasdeu unde am absolvit clasa a 12-a, să-mi iau diploma de BAC, dar din păcate directoarea Eleonora Goncear nu a vrut să mi-o dea din motiv că nu am achitat fundația, 1200 de lei (nu dispun de acești bani). Am venit acasă și am sunat la Ministerul Educației, doamna de la minister a telefonat la liceu și a vorbit, la care directoarea a zis că la toți le-a dat actele. Am fost azi iarăși, am intrat în cabinet, directoarea din start a zis să sting telefonul. Eu l-am stins. Mi-a ținut morală. Și la sfârșit s-a ridicat și mi-a dat diploma și, plus la asta, o palmă peste față! Am și poză cum e roșie fața. 
Am chemat poliția și am explicat situația. Polițistul a scris ceva, eu am citit, după care a zis că sunt liber. A rămas în cabinet cu directoarea și cu diriginta de clasă.
Domnul de la poliție mă intreaba de ce nu am primit diploma ieri. Eu îi raspund -  “Nu am bani!” Iar el îmi zice – “Asta e problema mea?”
Momentul când directoarea m-a lovit a fost văzut și de diriginta de clasă, dar când inspectorul a întrebat-o dacă a văzut... dumneaei a zis că nu.
Marin Țurcanu”

Foto: evz.ro

Share:

Articole recomandate