Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O femeie din capitală cu doi copii a ajuns în stradă, după ce fostul soț a gajat apartamentul la o firmă de microfinanțare

O femeie din capitală cu doi copii a ajuns în stradă, după ce fostul soț a gajat apartamentul la o firmă de microfinanțare

De aseară, mama a doi copii din capitală nu mai poate intra în propria casă, pentru că locuința a fost ocupată de câțiva necunoscuți. În acel moment, în apartament se afla băiatul mai mic, de 13 ani, care a fost alungat de necunoscuți. Și poliția a venit la fața locului, dar nu a putut discuta cu necunoscuții pentru că nu au deschis ușa, scrie tv8.md.

Femeia, Olga Iuzvac, era la serviciu când unul dintre copii a sunat-o și i-a spus că a fost dat afară din apartament de câțiva bărbați care s-au dat drept angajați de la Chișinău-Gaz. „Aud cum ei bat în ușă și peste un timp ei au scos lăcata și au intrat în casă. Apoi au spus că: „Eliberează casa. Aceasta deja este proprietatea noastră.” Mi-a fost frică, deoarece ei mi-au spus că dacă nu a să ies singur, o să mă scoată cu forța de acolo”, spune Gabriel, unul dintre fii.

 „Erau în total cinci persoane. Doi stăteau la ușă și când m-au văzut au încercat să plece. Eu m-am pus în fața lor și am rugat să prezinte documente, ei erau contra”. Ajunsă acasă, femeia a chemat imediat poliția. Timp de câteva ore, oamenii legii nu au putut face nimic pentru că cei din apartament nu au deschis ușa. Aceștia ar fi schimbat și lacătul.

Femeia spune că fostul ei soț avea datorii de peste 64 de mii de euro la o companie de microfinanțare. Pentru a putea lua banii, bărbatul ar fi pus apartamentul în gaj. Olga este la curent cu acest fapt, luându-și și avocat pentru a-și apăra locuința. Instanța ar fi interzis orice evacuare, până va fi următoarea ședință de judecată, a spus femeia. Și avocatul ei este șocat de cele întâmplate pentru că, deocamdată, nu ar exista temei pentru a da familia afară.

Între timp, patronul companiei de microfinanțare a telefonat-o și i-ar fi spus să-și ia lucrurile rămase în fața apartamentului.

După ce a fost dată afară din casă, femeia a înnoptat cu ambii copii la fratele ei. Fostul soț nu a fost de găsit.

Sursa: tv8.md

Share:

Articole recomandate