Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Sărbătorile de iarnă aduc surprize pentru toți fanii FROSCH MOLDOVA

Sărbătorile de iarnă aduc surprize pentru toți fanii FROSCH MOLDOVA

În primele luni ale vieții unui copil, pielea lui este foarte subțire și este deosebit de sensibilă la influențele externe. Roșeața și reacțiile alergice afectează adesea copiii. Prin urmare, Frosch a dezvoltat produse speciale de curățare pentru copiii susceptibili la reacții alergice. În perioada 25 decembrie - 21 ianuarie 2018, brandul vine cu surprize generoase pentru întreaga familie.

Frosch are grijă de sănătatea noastră, dar știe și să ne uimească plăcut, or, perioada sărbătorilor e cea mai prielnică pentru cadouri. Două seturi de produse ecologice atât pentru copil, cât și pentru ceilalți membri ai familiei pot fi achiziționate la super preț timp de patru săptămâni. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul: www.actia.md și să vă alegeți setul conform propriilor necesități.

Produsele Frosch baby sunt hipoalergice, nu conțin coloranți și conservanți! Setul conține șase unități indispensabile oricărei mame cu copilaș.

Ce ține de setul „Frosch pentru întreaga familie”, în componența sa sunt incluse cele mai populare produse, ce ajută la curățarea eficientă a casei. Acestea sunt de origine germană, create pe bază de componente naturale și sunt inofensive pentru mediul înconjurător, pe măsură ce se descompun complet în sol.

Frosch este absolut sigur pentru sănătate și, după utilizarea sa, riscul de a obține substanțe nocive în organism este zero.

„Grăbește-te! Cadourile trebuie să fie oferite la timp, atât pentru sine cât și pentru cei dragi”, acesta a fost mesajul celor de la Frosch. Și da, produsele pot fi livrate gratuit acasă la tine.

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de facebook:

Share:

Articole recomandate