Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Zeci de mame s-au adunat la o nouă şezătoare!

Zeci de mame s-au adunat la o nouă şezătoare!

Pe 2 martie peste 160 de mame s-au adunat la o nouă întâlnire, cu medici buni şi discuţii calde şi informative. "Şezătoarea mamelor" este organizată de revista Odoraş şi a ajuns la a XV-a ediţie. 

Lora Gîţu, medic de familie şi asistent universitar USMF le-a vorbit mamelor despre Profilaxia anemiei la copii. Despre Rinita alergică a vorbit Mariana Zapuhli, medic otorinolaringolog la Asociaţia Medico Teritorială Nr.1, iar Nelea Rusu, area manager al companiei Sodimed a prezentat produsele din gama Marimer, recomandate copiilor pentru igiena nazală. 

La eveniment s-a organizat şi un mic târg, unde mamele au putut vedea, testa şi procura accesorii, jucării şi pernuţe hand made, cărţi pentru copii, slinguri, rucsacuri ergonome şi produse de îngrijire şi înfrumuseţare. 

Invitata specială a fost interpreta Kornelia Ştefăneţ, care a povestit mamelor despre familia ei şi cum se descurcă în rol de mămică şi interpretă, totodată. 

În cadrul evenimentului a avut loc şi o prezentare de hăinuţe pentru copii de la Fashion Kids, care a stârnit multă admiraţie şi amuzament. 

Toate mamele au primit daruri de la compania Nestle, iar unele dintre ele au câstigat premii speciale la tombolă - vouchere valorice, produse cosmetice, jucării şi produse de îngrijire. 

Amintim că evenimentul a ajuns la a XV-a ediţie şi că participarea a fost gratuită, în bază de înregistrare. Urmăriţi rubrica Events pe pagina de facebook, pentru a afla primii despre evenimentele organizate de Odoraş.

Parteneri: Nestle, Sodimed, Marimer
Sponsori: Uriage MoldovaBy BagyLola's CraftCosmetolog Manoli TatianaBeautyBox Studio by Victoria IovFashion KidsAntos cosmetică naturalăVivi Art Boutique Events, Chicco

 

Mai multe FOTOGRAFII, în curând pe pagina de facebook Odoraş

Share:

Articole recomandate