Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Ștefan Roșcovan NU merge în finala concursului Vocea României

Ștefan Roșcovan NU merge în finala concursului Vocea României

 

Ștefan Roșcovan este cel mai tânăr concurent din cadrul celei mai tari competiții de voci din România, și unicul basarabean care a ajuns până în semifinala concursului „Vocea României”. Interpretul însă nu a reușit să ajungă și în finală.

Zilele trecute, Ștefan Roșcovan a avut niște probleme de sănătate, însă acest lucru nu l-a împedicat să iasă în scenă, chiar și cu febră.

La cei 17 ani ai săi, Ștefan Roșcovan a reușit să impresioneze în mod repetat juriul de la „Vocea României”. În semifinală, acesta a interpretat o piesa semnată de 21 pilots cu titlul „Tear in My Heart”.

Ștefan Roșcovan s-a duelat în seminala concursului cu Robert Botezat, favoritul publicului, care a mers în finală.

„A reușit să explodeze pe scenă. Ștefan, ești un flăcău ca nimeni altul, un băiat frumos și la suflet, nu doar la exterior. Cred că mama ta este mândră de tine, la fel ca și mine, fiindcă am descoperit un talent extraordinar în tine”, a spus Loredana Groza, din echipa căreia a făcut parte Roșcovan. 

Ștefan și-a dat ultima replică din concurs și a spus: „Mulțumesc frumos, mulțumesc Lori pentru încredere, vă mulțumesc la toți”.

Vedeți prestația interpretului mai jos. 

 

Sau aici, de la minutul 6:03

 

Foto: facebook.com; vocearomaniei.ro

Share:

Articole recomandate