Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Tânăra dansatoare Ionela Țăruș, pe aceeași scenă cu Delia

Tânăra dansatoare Ionela Țăruș, pe aceeași scenă cu Delia

Tânăra și talentata dansatoare Ionela Țăruș continuă să ne suprindă frumos. Aceasta a fost invitată la București pentru a participa la show-ul Psihedelia”, pregătit de intepreta Delia din România.

Astăzi la Sala Palatului din București are loc cea de-a treia zi de concert susținut de  Delia Matache. Printre persoanele invitate să participe la show-rile artistei au fost și basarabeancele Ionela Țăruș și sora ei, Carolina, ambele dansatoare.

Fericită și mândră de marele eveniment din cariera sa artistică, Ionela Țăruș nu a ezitat să-și împărtășească bucuria cu prietenii săi virtuali. „Am promis că vin cu o mega surpriză! Astăzi, pot să vă spun cu mare mândrie că am fost invitată să particip în show-ul PsiheDelia de la Sala Palatului, unde am dansat alături de Delia și am avut un rol deosebit: mini-Delia!”

De cealaltă parte, Carolina Țăruș susține că a fost luată prin surprindere atunci când i s-a oferit și ei șansa să participe în cadrul celor trei concerte susținute de Delia. Cert este faptul să surorile Țăruș au avut roluri diferite.

„Am venit la București să o susțin pe Ionela și prin surprindere mi s-a oferit șansa să particip și eu pe scenă, alături de minunata Delia. Un public excepțional și emoții grandioase.”

Astăzi, se încheie seria de concerte suținute de Delia la Sala Palatului, care s-au desfășurat trei seri la rând la data de 4, 5 și 6 martie.

Foto: facebook.com

Share:

Articole recomandate