Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Tatăl a doi copii din Orhei le-a ars mâinile ca să le fie de învățătură

Tatăl a doi copii din Orhei le-a ars mâinile ca să le fie de învățătură

Doi copii din Orhei au ajuns la spital cu arsuri la mâini după ce tatăl lor a vrut să le dea astfel o lecție. Acesta a aprins aragazul și le-a pus mâinile la foc, informează Pro TV Chișinău.

Totul a avut loc în satul Morozeni din raionul Orhei. Potrivit poliției, cei doi copii de 9 și 7 ani au ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III, unul la mâna dreaptă, iar altul la mâna stângă, după ce tatăl lor, în vârstă de 32 de ani, le-ar fi expus mâinile la focul de la aragazul aprins. S-a întâmplat după ce, ziua, bărbatul i-a văzut pe copii ieșind dintr-o încăpere auxiliară din localitate din care ieșea fum. Acesta a crezut că ei au dat foc și drept consecință va fi nevoit să achite despăgubirile. Prin urmare a decis să le dea o lecție și le-a spus că îi va învăța cum să utilizeze corect chibriturile.

Ulterior, în casă, acesta a pornit aragazul și, pe rând le-a luat mâinile copiilor și le-a expus la foc deschis.

Conform celor stabilite de polițiști, focul din acea încăpere auxiliară a fost aprins de un alt copil, iar cei doi din curiozitate au mers să vadă ce se întâmplă acolo.

Se mai spune în știre că tatăl copiilor este cu dereglări psihice din copilărie și are dizabilitate de gradul III. În privința lui a fost emis ordin de restricție de urgență. Bărbatul a fost internat la Spitalul de psihiatrie Orhei.

Minorii ce au avut de suferit de pe urma acțiunilor tatălui în prezent sunt internați în Spitalul raional Orhei.

 

Poza simbol: sfaturimedicale.ro

Share:

Articole recomandate