Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Teodor Dance Studio se redeschide! Află când e ziua Ușilor Deschise!

Teodor Dance Studio se redeschide! Află când e ziua Ușilor Deschise!

 

După o pauză de trei ani, Theodor Dance Studio îşi redeschide uşile pentru toţi amatorii de dansuri clasice, hip hop, jazz etc. Ziua uşilor deschise a fost declarată data de 1 noiembrie, când fiecare doritor poate participa la master class-urile organizate în incinta studioului, începând cu ora 12.00.

Grupele sunt destinate atât copiilor (începând cu vârsta de trei ani), cât şi maturilor. Astfel, părinţii vor putea face lecţii de dans în aceeaşi perioadă de timp ca şi copii lor. Profesorii sunt nume sonore în domeniu - Dumitru Neagu, Svetlana Vavilova, Rodica Bucşan, Alex Rusu, Mihail Todiev. Surse din cadrul studioului spun că şi renumitul Teodor Rădulescu ar putea să predea lecţii în viitorul apropiat.

Studioul, situat pe strada Mitropolit Bănulescu Bodoni 61, dispune de şase săli de dans, dintre care patru pentru grupuri mari, şi două pentru lecţii particulare. Grupele vor avea între 15 şi 30 de elevi, şi o capacitate de 100 de locuri. Prețurile încep de la 550 lei pentru copii şi 600 lei pentru maturi.

Odată cu redeschiderea şcolii de dans, profesorii promit schimbări în stilistica dansurilor, şi spun că au introdus body baletul, stil de dans nou pentru ţara noastră.

Până la închidere, Theodor Dance Studio era cel mai vestit show balet si studio de dans, prezent la toate concertele şi show-rile televizate din Moldova şi România.

 

Share:

Articole recomandate