Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Topul celor mai bogate vedete din Rusia conform Forbes

Topul celor mai bogate vedete din Rusia conform Forbes

Revista Forbes din Rusia a făcut publică o nouă listă cu cele mai influente și bogate personalități din Rusia pentru anul 2016. În listă au fost incluse mai multe persoane publice, printre care sportivi, actori, muzicieni, jurnaliști etc.

În ciuda scandalului de dopaj de anul trecut, cea mai bogată celebritate din Rusia rămâne a fi pentru al patrulea an consecutiv tenismena Maria Sharapova cu o avere de peste 21 de milioane de dolari, cu 8 milioane mai puțin decât anul precedent. Sportiva fiind urmată de interpretul Grigorii Leps cu o avere de peste 9 milioane de dolari și de interpretul Serghei Șnurov cu 11 milioane de dolari.

Topul a fost realizat după mai multe criterii cum ar fi numărul de căutări în Yandex, cât de des au fost menționați în presă, dar și după averile care le au celebritățile. Conform acestor criterii au fost realizate totalurile și întocmite listele finale.

În topul celor mai influente vedete din Rusia se află și: interpreții Filip Kirkorov, Serghei Lazerev, Zemfira, Timati, Polina Gagarina, Dima Bilan, Nicolai Baskov sportivul Alexandr Ovecikin, și prezentatoarea Ksenia Sobciak.

Foto: Captură web Forbes.ru; theplace2.ru; muztv.md; psnews.ro

Share:

Articole recomandate