Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un bebeluș de 4 luni a decedat după ce căruciorul în care se afla a fost lovit de un automobil

Un bebeluș de 4 luni a decedat după ce căruciorul în care se afla a fost lovit de un automobil

Tragedie produsă în raionul Ștefan Vodă – un bebeluș de doar 4 luni a decedat după ce căruciorul în care se afla a fost lovit violent de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului, dar ulterior a fost identificat de poliție.

Portalul today.md scrie că tragedia a avut loc în seara zilei de duminică, 20 august, în localitatea Berezoaia, din raionul Ștefan Vodă. Solicitată telefonic, Alina Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat că accidentul ar fi fost provocat de un șofer în vârstă de 18 ani.

Bebelușul era într-un cărucior care se afla pe marginea drumului când a fost izbit violent de automobil, ulterior acesta a fost transportat la spital, însă din cauza traumatismelor grave, micuțul a murit pe drum. Șoferul a părăsit automobilul și a fugit de la fața locului. Ulterior acesta a fost reținut de oamenii legii, iar în urma testării alcooscopice s-a dovedit că acesta avea concentrația de alcool de 1,02 mg/l în aerul expirat”, a declarat Bunghez.

Potrivit unei precizări făcută de Alina Bunghez pentru Odoraș, căruciorul era pe bordură, iar mama era lângă gardul albastru care se vede în imagine, discuta cu cineva când s-a întâmplat tragedia.

În cazul în care vinovăția șoferului va fi dovedită, el riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie. 

Share:

Articole recomandate