Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Un copil de 10 ani a decedat, iar altul e în stare gravă la spital, după ce s-au jucat cu o grenadă

Un copil de 10 ani a decedat, iar altul e în stare gravă la spital, după ce s-au jucat cu o grenadă

Un copil de 10 ani a murit pe loc, iar altul de 11 ani a fost dus în stare gravă la spital după ce aseară, într-o curte din orașul Criuleni, s-au jucat cu o grenadă găsită. Potrivit poliției, copilul în vârstă de 10 ani ar fi venit la terenul de joacă și i-a povestit prietenului său de 11 ani că a găsit în una din anexele casei sale un obiect asemănător cu o grenadă, transmite protv.md.

Băiatul de 11 ani i-ar fi zis să aducă obiectul să-l vadă. Jucându-se cu acesta la un moment dat s-a produs deflagrația în mâna minorului de 10 ani. Băiatul a decedat la fața locului, iar prietenul său a fost transportat în stare gravă la spitalul raional Criuleni. Oamenii legii continuă documentarea cazului. Alte circumstanțe se stabilesc.

Ziua de 31 iulie, din păcate, a fost una plină de primejdii, căci alți doi copii au decedat. O fetiță de 11 ani a fost spulberată de o mașină în timp ce se deplasa pe bicicletă. Tragedia a avut loc în raionul Strășeni.

Iar o fetiță de 4 ani din sectorul Râșcani al capitalei a căzut de la etajul 6. Aceasta se juca cu sora sa de 6 ani lângă geam și în timpul jocului s-a lăsat peste plasa pusă la geam, iar aceasta nu a rezistat presiunii și copila a căzut în gol.

Share:

Articole recomandate