Top 3 zodii cu cei mai romantici bărbați

Top 3 zodii cu cei mai romantici bărbați

 

Există câteva caracteristici generale de personalitate, date de către zodia în care s-au născut și care îi fac pe bărbați niște iubiți foarte romantici. În ceea ce urmează vă spunem care sunt, conform astrologilor, cele 3 zodii în care se nasc cei mai romantici bărbați.

 

Bărbatul Rac

Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor. Unii dintre ei sunt chiar foarte sensibili. Bărbații raci mai în vârstă și-au format o carapace protectoare și uneori par distanți, dar în interiorul lor sunt aceleași persoane sensibile și calde. În general, semnele de apă sunt recunoscute pentru nivelul lor empatic crescut, iar un bărbat Rac este cu adevărat un specialist în romantism.

Un bărbat Rac poate forma un cuplu reușit cu femei din zodiile de pământ: Taur, Capricorn sau Fecioară, datorită nevoii sale de a-și crea un cadru familial sigur. Bărbații din această zodie sunt devotați și așteaptă din partea persoanei iubite aceeași dăruire.

 

Bărbatul Pești

Bărbatul Pești este de asemenea foarte romantic și creativ. În același timp, este și foarte timid, de aceea, dacă te atrage tu vei fi mereu aceea care trebuie să facă “primul pas”. Barbatii Pesti au visuri mărețe, au o perspectivă idealistă în tot ceea ce fac. În iubire ei caută de asemenea - IDEALUL. Un bărbat din zodia Pești se potrivește cu o femeie romantică. În iubire el nu este egoist și este oricând gata să fie cel care lasă mai mult, spre binele relației.

Peștii pot lega relații amoroase ideale cu semne de pământ: Capricorn, Taur și Fecioară. De asemenea, găsesc relații împlinite și alături de femeile Scorpion.

 

Bărbatul Fecioară

Un bărbat Fecioară este un intelectual, este o persoană foarte dulce, sensibilă și cu un simț al umorului rafinat. Bărbații din această zodie au așteptări foarte mari de la femeile din viața lor amoroasă, dar în momentul în care au găsit-o pe acea unică își arată dragostea și devotamentul prin cel mai frumoase moduri.

Un bărbat Fecioară și o femeie Rac pot forma un cuplu ideal - ambii sunt caracterizați de o anume delicatețe, ambii au nevoie de stabilitate și sunt orientați către atingerea unor țeluri. Un bărbat Fecioară poate să-și găsească de asemenea partenere ideale în zodia Peștilor sau a Scorpionului.

 

Informații: garbo.ro

Foto simbol: liveabout.com

Adaugă comentariu

Închide