TOP 5 cele mai hazlii comedii despre mame

TOP 5 cele mai hazlii comedii despre mame

Zilnic mamele au de rezolvat o mulțime de sarcini și probleme, care le obosesc destul de mult. Pentru a scăpa de rutina zilnică, îți propunem să-ți faci o porție mare de popcorn, să te așezi comod pe canapea, să pornești televizorul și să privești una dintre comediile care ți le propunem mai jos.

 

„Oare cum o reuşește?” – în rolurile principale s-au filmat Sarah Jessica Parker și Pierce Brosnan. Filmul este bazat pe romanul scriitorului britanic Allison Pearson. Eroina este Kate Reddy  - soție, mamă, femeie de carieră și jongleur de excelență. Viața ei este foarte agitată, dar și grozavă. Aceasta încearcă să combine cariera, având o slujbă care îi place enorm, ca manager de investiții la filiala unei companii financiare, cât și viața de părinte, fiind mamă a doi copii adorabili. Este o femeie foarte muncitoare și este pusă în situația de a găsi timp pentru a le acorda atenție copiilor.

 

„Mamma mia!” – în rolurile principale s-au filmat Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth. „Mamma Mia!” este un film muzical romantic care povestește despre o mireasă în încercarea de ași găsi tatăl său real, folosind melodii populare ale trupei Donna and the Dynamos. Crescută pe o insulă grecească de o mamă anterior rebelă care nu vrea să-i dezvăluie identitatea tatălui ei, o mireasă invită la nunta sa trei bărbați care ar putea fi tatăl ei. Conflictul rezultat declanșează o mare încurcătură. Un film frumos în care putem fredona melodiile preferate ale trupei suedeze împreună cu Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth.

 

„Heartbreakers” – în rolurile principale s-au filmat Sigourney Weaver și Jennifer Love Hewitt. Mama și fiica Max și Page Conners formează o echipă infracțională imbatabilă, deoarece în timp ce mama seduce bărbați înstăriți și îi determină să se căsătorească cu ea, fiica îi atrage apoi în capcana infidelității, oferindu-i astfel mamei sale prilejul de a obține sume imense de bani la divorț drept compensație morală.

 

„Vinerea trăsnită” – în rolurile principale s-au filmat Jamie Lee Curtis și Lindsay Morgan Lohan. Dr. Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) și fiica ei de 15 ani, Anna (Linsay Lohan), nu se înțeleg deloc. Nu au aceleași gusturi nici pentru haine, nici pentru pieptănături, nu le place aceeași muzică și desigur, au preferințe deosebite în ceea ce privește bărbații. Într-o seară de joi, neînțelegerile lor se amplifică. Anna ia foc pentru că mama nu-i înțelege aspirațiile muzicale, iar Tess, o văduvă pe cale de a se recăsători, nu înțelege de ce Anna nu-i dă pace logodnicului ei (Mark Harmon).

 

„Așa vreau eu!”- în rolurile principale s-au filmat Diane Keaton și Mandy Moore. Filmul este despre Daphne Wilder - o mamă a cărei dragoste nu cunoaște limite. Ca părinte singur, ea și-a crescut trei fete extraordinare – neîndemânatica și adorabila Milly, psihologul hotărât Maggie și fata sexy și lipsită de respect, Mae.

Foto: ihappymama.ru; huffingtonpost.com

Adaugă comentariu

Închide