Acerumen

La Chișinău se deschide Școala modernă sportivă - Aquaterra Sport School

La Chișinău se deschide Școala modernă sportivă - Aquaterra Sport School

Școala Aquaterra Sport School este un alt proiect unic al companiei de construcție Eldorado Terra și rețeaua cluburilor sportive premiale Aquaterra. Aceasta nu reprezintă un centru de fitness, ci este singura școală sportivă din Moldova, de nivel Premium, care include joсгкш și cursuri sportive pentru îmbunătățirea sănătății.

Școala sportivă își va obișnui vizitatorii cu practicarea sportului chiar de la primii pași, creând o bază solidă pentru succes pe viitor. Prin urmare, atât pe părinți, cât și pe copii, îi așteaptă  o mare varietate de programe de îmbunătățirea a sănătății și de dezvoltare a creativității:

 • Înot
 • Acrobație
 • Gimnastică
 • Judo
 • Kickboxing
 • Karate
 • Dans
 • Taekwondo

Fiecare secție sportivă a școlii va face parte din Federația sportivă din Moldova, astfel încât copilul dvs. va fi instruit de profesioniști. Pentru copii premiați și învingătorii la competițiile sportive se vor crea condiții speciale de vizitare a clubului. În plus, Eldorado Terra, care există pe piața moldovenească de peste 14 ani și se străduiește mereu să introducă idei inovatoare în proiectele sale, va sponsoriza deplasările la competiții pentru elevii Școlii sportive care au obținut rezultate foarte bune.

O direcție separată în Aquaterra Sport School este dedicată sporturilor acvatice. A fost construită o piscină de 25 de metri cu 5 piste și, de asemenea, a fost construită o piscină unică în Moldova pentru bebeluși. De asemenea, aici veți găsi o cameră confortabilă „Mama și Copilul”, programul „Fitness mama” și „Aqua mom + baby”, unde cursurile sunt organizate simultan pentru copii și părinți.

 

Aquaterra Sport School oferă cursuri pentru viitoarele mame și nou-născuți într-o piscină unică în felul său, concepută special pentru bebeluși:

 • Aqua-aerobic pentru femeile însărcinate
 • Înot (o piscină unică pentru bebeluși în Moldova)
 • Masaj pentru nou-născuți
 • Proceduri SPA pentru bebeluși
 • Pilates pentru femeile însărcinate

La baza școlii sportive există și un „Lego Club” special, unde copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani învață elemente tehnice cu ajutorul pachetelor educaționale LEGO EDUCATION. Cursurile în Studioul Creativ va ajuta copilul să se pregătească pentru școală, aici va învăța să deseneze, să modeleze și arta actoricească.

Aquaterra Sport School are și o cafenea unică pentru zilele de naștere ale copiilor, precum și o zonă mare de divertisment „Let's Play”, cu aparate de joacă și de divertisment, ca să organizați o petrecere perfectă pentru dvs. și pentru copiii dvs.


 

Școala sportivă Aquaterra Sport School își va începe activitatea în a doua jumătate a lunii septembrie.

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unor activități sportive pentru copilul dvs. în anul de învățământ curent, alegeți ceea ce e mai bun! Alegeți Aquaterra Sport School!

Puteți cumpăra abonamente la cel mai avantajos preț chiar de astăzi.
 

Contacte:

Tel. 022 85 05 50

Site web: www.sportschool.md

Instagram: www.instagram.com:aterrasportschool

Facebook: www.facebook.com:AquaterraSportSchool

Localizare: Str. Ginta Latină 12/13

Adaugă comentariu

Închide