6 tutoriale: Confecționăm paturi pentru păpuși

6 tutoriale: Confecționăm paturi pentru păpuși

Găsește puțin timp pentru a meșteri împreună cu fetița ta un pătuc pentru păpușa sa îndrăgită. Îți dăm câteva idei frumoase și ușor de realizat.

1. Ai nevoie doar de o bucată de carton mai dur pe care trebuie să o tai după dimensiunile din poza de mai jos, apoi să asamblezi bucățile obținute și pătucul este gata. Dimensiunile din imagine sunt indicate în inci, nu în centimetri; 1 in. = 2,54 cm

 

2. Leagăn - ai nevoie din nou de carton dur pe care urmează să îl tai și să îl asamblezi ca în imaginea de mai jos. La dorință, leagănul poate fi vopsit.

 

3. Dacă ai mai puțin timp la dispoziție, avem o idee care necesită doar câteva minuțele. Tot de ce ai nevoie e o cutie goală care ți-a rămas de la o pereche de pantofi și pe care o poți transforma cu ajutorul câtorva detalii în pătuc pentru păpușă.

4. Și o caserolă de plastic poate fi transformată într-un pătuc, dar și în cutie pentru lucruri, totodată. Ai nevoie doar de plăpumioare, pernuțe şi dormitorul păpușii este gata.

5. Tot dintr-o cutie de la pantofi puteți să confecționați și un pătuc pentru păpușile tip Barbie la fel ca în modelul de mai jos:

 

6. Încă o idee de pătuc din cutie de carton vezi mai jos

 

Foto: puszikave.blogspot.md, pinterest.com, livingadollslife.blogspot.md, threadedalchemy.com

Adaugă comentariu

Închide