Idei Creative: Cum să îţi fotografiezi bebeluşul în fiecare lună

Idei Creative: Cum să îţi fotografiezi bebeluşul în fiecare lună

Bebeluşul tău creşte şi se dezvoltă cu fiecare lună tot mai mult, iar tu ca părinte, ai vrea să imortalizezi fiecare clipă din viaţa acestuia. Îţi propunem mai multe idei pentru un proiect de familie original, astfel ca să păstraţi amintirea primului an de viaţă cât mai frumos!

 

Pentru a realiza ideile de mai jos este nevoie doar să vă faceţi o tradiţie în familie şi atunci când copilaşul împlineşte o nouă lună din viaţa sa, să-i faceţi o fotografie. Păstraţi acelaşi stil, decor sau elemente, în raport cu care să vedeţi cum a crescut copilul... Jucaţi-vă cu ideile aşa cum vă place. 

 

Meştereşte litere şi cifre 

Decupează litere şi cifre din carton colorat, lemn, fetru sau bucăţi colorate de textil (în acest caz, poţi coase marginile şi apoi să le umpli cu vată), aranjează-le pe o pătură (preferabil albă sau crem), apoi joacă-te cu copilaşul tău, până obţii o un zâmbet dulce surprins într-o fotografie. 

 

Sunt mai mare decât jucăria!

Cumpără-i o jucărie chiar din prima lună de viaţă, de dorit, cam de aceeaşi înălţime cu bebeluşul. Apoi, fotografiază-l lună de lună pe acelaşi fundal, împreună cu jucăria. Va fi mai uşor să observi cât de mare a crescut! Poţi utiliza şi un metru meşterit frumos. 

 

Body-uri personalizate!

Printează  sau pictează 12 body-uri, în mărimile corespunzătoare, cu câte o cifră mare pe piept. Îţi rămâne doar să-ţi fotografiezi copilul în fiecare lună!

 

Mesaje printate!

Printează pe foi albe sau colorate diferite mesaje, inclusiv vârsta copilaşului în fiecare lună! 

 

Acelaşi decor, un bebe mai mare...

Foloseşte un fotoliu sau un scaun drăguţ, de fiecare dată, şi fotografiază copilaşul în fiecare lună! Poţi folosi o tablă pe care să scrii un mesaj drăguţ cu creta sau o bucată de carton. Poţi adăuga cifrele şi mai târziu, când procesezi fotografiile într-un program de editare. 

 

Fii creativ! 

 

Foto: Facebook/Tudo Para Mamães

Adaugă comentariu

Închide