Idei de cadouri pentru bebeluşi

Idei de cadouri pentru bebeluşi

 

Trebuie să mergi la aniversarea unui bebeluș și nu ai nici o idee de cadou? Vezi aici câteva idei interesante, potrivite atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţei.

 

- Dacă reuşeşti să faci rost de pozele micuţului, creează-i o carte în care sunt imortalizate cele mai frumoase şi mai importante momente din viaţa lui.

-O altă idee cu valoare sentimentală poate fi această ramă în care să puneţi o poză şi amprenta în ghips a unei mîini şi a unui picioruş.

-Imprimă pe un tricou sau pe un body un text haios.

-Tuturor copiilor le place să se bălăcească, aşa că ai putea să îi dăruieşti bebeluşului o gentuţă cu lucrurile necesare pentru băiţă: prosop, perie, ciupici, prodese de igienă, jucării pentru apă etc.

-Dacă este băieţel, la sigur trebuie să arate mereu la patru ace, aşa că un papion şi o pereche de bretele niciodată nu o să încurce.

-Dacă ai ceva timp la îndemână, confecţionează-i un tort din scutece pe care îl poţi înfrumuseţa cu diverse panglici, jucării şi alte obiecte.

-Şi simplele body-uri pot fi un cadou original dacă reuşeşti să îi găseşti un astfel de set cu tricouri pe care este imprimată vârsta bebeluşului.

-Jucăriile ce pot fi atârnate deasupra patului le poţi confecţiona chiar tu sau poţi procura una din comerţ.

-O pereche de papucei niciodată nu vor fi în plus, mai ales că picioruşul îi creşte foarte repede. Poţi opta pentru o pereche de ciupici din comerţ sau îi poţi confecţiona chiar tu o pereche.

-Un obiect indispensabil la mare, însă care poate fi de folos şi în cadă.

-Cu o rochiţă niciodată nu veţi da greş!

 

Foto: goodiebasketsgalore.com, etsystatic.com, baby-gifts.org, ebaylisting.org.uk, gekkotacat.com, aliimg.com, bashcorner.com, babybeauandbelle.com, pouted.com, notonthehighstreet.com

Adaugă comentariu

Închide