8 lucruri pe care taţii de băieţi nu le cunosc

8 lucruri pe care taţii de băieţi nu le cunosc

„Când a apărut pe lume prima fiică, nu înţelegeam nimic. Mai apoi, prietenii mei au devenit şi ei părinţi, mulţi dintre ei având băieţi. După ceva timp s-a născut şi cea de-a doua fiică, şi atunci am înţeles totul. Am înţeles că dispun de cunoştinţe pe care nici un tată de băieţi nu le ştie:

1.Atunci când o fetiţă spune: „Mama este frumoasă, iar tata înghimpă”, înseamnă că în ciuda logicii, îmi doresc şi eu să fiu frumos, sau cel puţin îmi doresc să mă considere şi pe mine frumos.

2.Când eşti tată de fetiţă poţi să împleteşti cosiţe. Cel mai ciudat e că această chestie a venit de la sine.

3.Alegerea chiloţilor, fie cu pitici, fie cu fluturaşi, este o decizie foarte importantă în fiecare dimineaţă. Iar dacă chiloţii cu piticul necesar nu vor fi îmbrăcaţi, atunci toată ziua va fi pe dos.

4.Dacă eşti tată de fete, mai devreme sau mai târziu vei avea unghiile vopsite. Împacă-te cu această idee ca un adevărat bărbat, pentru că salvarea oricum nu există.

5.Deşi nu eşti tare bun la eseurile de la şcoală, te descurci de minune la diminutive.

6.Atunci când se adresează cu formula „tăticule” şi îţi zâmbeşte, înţelegi că în acel moment eşti gata să îi dai tot ce ai: banii, apartamentul, maşina, chiar şi ultima cămaşă. Bine că ea încă nu înţelege acest lucru.

7.Atunci când vine dimineaţa lângă tine cu păturica ei şi te cuprinde cu mânuţele ei mici şi moi, înţelegi – e dragoste care va ţine o veşnicie.

8.În ciuda faptului că în fiecare zi le urmăresc, oricum nu le înţeleg pe femei, însă ştiu: fără ele, viaţa mea nu înseamnă nimic."

Sursa: womo.com.ua

Foto: techsir.com

Adaugă comentariu

Închide