Set botez

Programe unice pentru copii și adolescenți în domeniul tehnologiilor informaționale

Programe unice pentru copii și adolescenți în domeniul tehnologiilor informaționale

Pentru unii copii matematica, fizica sau astronomia sunt materii plictisitoare care  le provoacă puțin interes. Probabil pentru că nu au avut norocul să dea peste niște mentori profesioniști la începuturi, atunci când abia făceau cunoștință cu lumea cifrelor, sau cu regulile fizicii. Dar nu este încă totul pierdut! Părinții le pot trezi interesul! Cum? Simplu!

Recent în Chișinău a apărut un centru educațional care îmbină utilizarea tehnologiei cu joaca educativă. Acesta este Tekwill Academy Kids, locul unde fiecare copil își dezvoltă imaginaţia şi abilităţile tehnice.

 

Echipa de profesori de la la Tekwill Academy Kids cunosc cum să ofere o nouă viață obiectelor școlare de importanță majoră! Ei aduc tehnologiile de ultimă generație în palma fiecărui copil, pentru a menține performanța constantă și a provoca interesul micilor exploratori.

De asemenea, copiii de la Tekwill Academy Kids fac primii pași în robotică și aeromodelism de la vârsta de 7 ani până la 16 ani și învăța noțiuni elementare de programare, electronică practică, mecanică și robotică.

 

Iată care sunt opțiunile cursurilor pentru copii la Tekwill Academy Kids:

  „Hai la școală” - Scopul programului este pregătirea cognitivă (bazei de cunoștințe) și emoțională a copiilor pentru plecarea la școală. Cursul este destinat pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 – 7 ani.

·„After School” - Este un program pentru copiii claselor primare, care presupune preluarea de la școală, efectuarea temelor de acasă, activități de inginerie și programare, artă + divertisment.

 „Inginerie și robotică” -  Copiii de 7-9 ani fac primii pași în domeniul roboticii și învață fenomenele naturii, noțiuni din fizică și geometrie pe înțelesul lor. Copiii cu vârsta cuprinsă între 10-12 ani învață să creeze lucruri incredibile în domeniul roboticii și ingineriei.

 „Programare”- Coordonatorii de la Tekwill Academy Kids susțin părinții și copiii aflați încă în căutarea pasiunii și oferă posibilitatea de a testa profesiile viitorului în domeniul programării. Copiii și adolescenții învață la modul practic „ce înseamnă să scrii cod?”, pentru ca la finalul cursului să creeze un produs final - pagină web, joc video sau o aplicație mobilă. Nu e nevoie să fii geniu, ca să știi să scrii cod.

„Industria creativă” - Tehnologiile și creativitatea sunt componente indispensabile. Designerul este cel care dă viață ideilor, formelor și culorilor. La Tekwill Academy Kids se testează abilitățile în photoshop, design grafic, programarea jocurilor pentru a crea produse finite cu valoare utilitară: imagini, coperți, broșuri, fotografii digitale, animație, jocuri video, etc.

 

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Tekwill Academy Kids pentru a fi la curent cu toate cursurile organizate pentru copii și adolescenți. Mai multe detalii despre Tekwill Academy Kids puteți obține la numărul de telefon 0797 44 448.

 

 

Articole recomandate

Adaugă comentariu

Închide