Set botez

Detalii cutremurătoare în cazul fetiței unei familii de moldoveni omorâtă de dădacă la o grădiniță din Israel

Detalii cutremurătoare în cazul fetiței unei familii de moldoveni omorâtă de dădacă la o grădiniță din Israel

Anchetă în Israel, unde Yasmine Vintea, fetiţa unei familii de moldoveni, a murit după ce a fost asfixiată de o îngrijitoare de la creşă. Mama fetiţei spune că nu înţelege cum o femeie ar fi putut săvârşi o asemenea crimă. Dădaca acuzată de omor este de origine ucraineană, are 23 de ani, și are permis de ședere temporară în Israel, unde lucra ca dădacă la grădiniță.

Cel care a făcut asta cu fetiţa mea nu este om, este un monstru, un monstru adevărat. Vreau să-şi petreacă tot restul vieţii în închisoare şi să simtă ceea ce simt şi eu”, a declarat mama fetiţei, Dorina Vintea, care a mai spus că suspecta principală este şi ea mamă a doi copii, scrie publika.md

Două zile în urmă, Dorina şi soţul ei s-au întors în Israel după ce şi-au înmormântat fiica în Moldova. Dorina Vintea spune că fetiţa sa era un adevărat înger. Tot timpul zâmbea, era veselă şi începuse să meargă. „Nici până acum nu pot să cred că cruzimea cuiva ne-a despărţit de fiica noastră. Şi cel mai groaznic este că acest lucru se putea nu doar cu Yasmine, dar cu oricare alt copil!”, a spus Dorina Vintea. 

Tragedia a avut loc pe 16 mai. Ancheta a scos la iveală detalii îngrozitoare. Iniţial s-a crezut că copilul care avea un an şi două luni a murit din cauze naturale. După ce au verificat înregistrările camerelor de supraveghere, poliţiştii au rămas fără cuvinte. Aceştia au văzut cum suspecta a luat-o cu forţa pe fetiţă şi a aruncat-o pe o saltea ce se afla pe podea. Ulterior, individa a acoperit-o cu o pătură şi s-a culcat peste ea. Mai mult decât atât, aceasta se uita liniştită în smartphone-ul său.

Ulterior în presa israeliană s-a scris că directoarea instituției a încercat să șteargă urmele crimei redenumind grădinița și activând în continuare ca și când nu ar fi avut loc nicio tragedie acolo. Părinții au decis să protesteze la organele abilitate ca această instituție să nu activeze, iar în restul grădinițelor să fie instalate camere de luat vederi pentru monitorizare continuă a copiilor și angajaților.

 

Video de la un post tv din Israel:

Adaugă comentariu

Închide