Mihai Stratulat despre problema alimentației din grădinițe

Mihai Stratulat despre problema alimentației din grădinițe

 

Depistarea neregulilor grave în ceea ce priveşte alimentația şi calitatea produselor alimentare care ajungeau pe mesele copiilor din grădinițe şi şcoli, a pus pe jar nu numai societatea civilă, dar şi pe medicii de la noi din țară.

După ce a analizat informațiiile difuzate prin presă, medicul pediatru Mihai Stratulat, a postat un mesaj  prin care îşi arată indignarea față de felul cum sunt tratați copii în instituțiile de învățământ. În timp ce medicii depun efort maxim pentru a trata copiii de diferite boli şi maladii (unele dintre ele căpătate chiar din şcoli şi grădinițe), unii demitari de stat se îmbogățesc pe seama sănătății acestora.

Vedeți mai jos mesajul medicului pediatru Mihai Stratulat. 

„Am tot stat și am tot analizat toata situația asta cu alimentarea copiilor în grădinițe și am sa mă expun și eu... Să-mi scuzați limbajul de mai departe... Dar am sa folosesc același limbaj ca și ei, să înțeleagă poate, că este, deja prea de tot!!!

Da ei sunt bolnavi de cap de tot!!! Cum să dai produse stricate în grădinițe, copiilor??? Lumea a înebunit cu totul!!! Da ei nu au copii, nu au nepoți??? Nu se tem de Dumnezeu???

Eu ramîn șocat de lumea noastră, lumea degradează!!! Totalmente degradează!!!

Eu ma chinui să tratez copiii, cît mai corect, cît mai puține medicamente, da cîte oferte am de la companiile medicale, aș fi milionar!!! Nu scriu, chiar dacă nu fac nimic rău, aș putea scrie antivirale și homeopatice (care nici nu ajută, nici rău nu fac) la greu, dar nu scriu... Da lor li-i indiferent!!!

Și cînd mă gîndesc că Petrică al meu merge la grădiniță... eu încerc să-l cresc cît mai sănătos și pe alții la fel... mai putine medicamente, AB... da lor li-i totuna... otrăvesc copiii și nu au nici un regret!!!

Eu cînd mă gîndesc că în fiecare zi sunt responsabil de zeci de copii, cînd vine vreo unu cu o diagnoză mai complicata și stai cîteva zile cu 'frica în sîn', să vezi că iese, că tratamentul ajută, dar lor nici într-un loc nu le este...

Sorry de limbaj, dar asta-i culmea!!!”

 

*Mesajul medicului a fost ușor cenzurat

Foto: facebook.com, odoras.md, ziare.com

 

Adaugă comentariu

Închide