Pregăteşte-ţi copilul pentru instituţia preşcolară

Pregăteşte-ţi copilul pentru instituţia preşcolară

Piticul tău este pe cale să împlinească un anişor? Atunci mai mult ca sigur te afli în perioada în care îl pregăteşti pentru a-l înscrie la o instituţie preşcolară. Tranziția spre noul program este o etapă grea pentru aproape orice copil, de aceea, intrarea în colectivitate este una dintre preocupările majore ale părinţilor.

Ca să îţi facem alegerea mai uşoară, îţi prezentăm informaţii despre o grădiniţă particulară din capitală, care combină cele mai moderne metode internaţionale de educaţie preşcolară şi dezvoltare timpurie pentru copii.

Probabil unul dintre cele mai mari avantaje ale grădiniţelor particulare îl reprezintă faptul că grupele sunt formate din mai puţini copii decât în cele de stat (10-15 copii maximum). De asemenea, sunt deschise şi în perioada de vară, pe când grădiniţele de stat sunt în vacanţă. Ei bine, pe lângă beneficiile menţionate mai sus, grădiniţa ,,Alba ca Zăpada” te poate ajuta să îţi încadrezi copilul în colectivitate de la o vârstă foarte fragedă (între 1 şi 7 ani). În acelaşi timp, pentru ca părinţii să nu-şi facă griji, li se oferă posibilitatea de a-şi supraveghea video micuţul în orice moment (serviciu pe care puţine instituţii preşcolare de la noi din ţară îl au).

Alimentaţie:

Grădiniţa ,,Alba ca Zăpada” are propria bucătărie, iar micuţii sunt asiguraţi cu o alimentaţie colectivă adaptată vârstei şi stării de sănătate, specifică atât activităţii de zi cu zi, cât şi anotimpului. De altfel, unul din obiectivele instituției este de a le educa celor mici un mod corect de alimentație, care este esenţial în formarea și dezvoltarea lor. Regimul alimentar este afișat public pentru ca părinții să cunoască cu ce sunt hrăniți copilașii.

Cadre didactice:

Pedagogii din cadrul instituţiei sunt în permanentă dezvoltare profesională pentru o implicare cât mai activă și eficientă în procesul de învățământ. Personalul didactic are o experienţă vastă de lucru cu cei mici, având studii superioare în domeniu. În mare parte educatorii au câte două specialităţi absolvite.

Activităţi:

La grădiniţa ,,Alba ca Zăpada” micuţul tău va putea descoperi lucruri noi despre universul cifrelor, mediu înconjurator, artă, muzică, ecologie, iar profesorii veniţi tocmai din Marea Britanie îţi vor învăţa piciul limba engleză, săptămânal, timp de trei ore academice. Când afară e soare şi frumos, copiii pot ieşi la joacă în curtea grădiniţei, unde sunt o mulţime de leagăne şi tobogane. De asemenea, instituţia organizează periodic târguri de caritate, unde micuţii îşi expun obiectele create de sine stătător.

Tarife:

Plata lunară, care include un program lung de luni până vineri, de la 7:00 la ora 18:00, este de 3500 de lei cu tot cu alimentaţie şi facultative. În perioada de Paşti, grădiniţa ,,Alba ca Zăpada” a pregătit o ofertă specială pentru părinţii dornici de a-şi încadra copilul într-o instituţie preşcolară. Achitând în avans pentru şase luni consecutiv, a şaptea lună micuţul tău o frecventează gratuit.

Investind astăzi în educația copilului tău, îi asiguri viitorul prosper al zilei de mâine!

Contacte:

Chișinău

Sectorul Centru,

Str. Melestiu 18 A

Tel. : 0 797 3-18-08.

Facebook: Gradinita privata "Alba ca Zapada"

Foto: www.facebook.com/Grădinița privată ,,Alba ca Zăpada”; pinterest.com (coperta, simbol)

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide