Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Cele mai haioase momente de la Moldova Fashion Days Fall-Winter 2016/17

Cele mai haioase momente de la Moldova Fashion Days Fall-Winter 2016/17

În acest week-end a avut loc Moldova Fashion Days Fall-Winter 2016/17, unde timp de două zile designerii noștri au prezentat cele mai frumoase și interesante ținute de toamnă atât pentru adulți cât și pentru copii. Dacă în cazul prezentărilor de modă pentru adulți publicul a fost impresionat de culori și haine, în cazul prezentărilor pentru copii, zâmbetele și momentele haioase au predominat. 

Atunci când ieșeau pe podium, copiii stârneau admirația publicului prin ținuta pe care o afișau, prin mersul uneori nesigur, dar și prin atitudinea cu care defilau.

Una dintre prezentările de modă a fost deschisă de fiica interpretei Cristina Scarlat, pe nume Sofia, care a cucerit publicul cu zâmbetul și atitudinea sa.

Fiecare mic-model a fost instruit despre cum trebuie să defileze și unde trebuie să se oprească pentru a poza. Deși aveau emoții, unele fetițe aveau grijă ca nu cumva să treacă de linia permisă, fapt ce a provocat zâmbete în public.

Și copiii Președintelui Parlamentului RM, Andrian Candu, au defilat de mânuță și au făcut mici gafe pe podiu, însă care au fost foarte dulci și frumoase. În timp ce Vera era cu limba scoasă, fratele său Daniel i-a dat un pupic dulce pe frunte, iar de emoție, Vera și-a scăpat gentuța jos. 

Un alt moment frumos a fost cutia cu fluturi. După ce fluturii au ieșit din cutie, unul s-a prins de rochița fetiței și a defilat alături de ea.

Alte bombonele au impresionat prin mersul lor haios dar și prin sfiiciunea pe care o afișau.

Fetițele medicului obstretician-ginecolog, Ștefan Gațcan, au fost foarte sigure pe pașii lor și au emanat o atitudine cochetă.

Prezentarea copiilor poate fi urmărită de la minutul 41:00 și la minutul și la minutul 11:00.

Foto: facebook.com/dininima

Share:

Articole recomandate