10 elevi de la un liceu din capitală s-au intoxicat cu clei la ora de educație tehnologică

10 elevi de la un liceu din capitală s-au intoxicat cu clei la ora de educație tehnologică

10 elevi din clasa a patra de la liceul Alexandru Ioan Cuza din capitală s-au intoxicat cu clei la ora de educație tehnologică.

Incidentul a avut loc astăzi în jurul orei 10:00, în timp ce elevii confecționau cadouri pentru sărbătoarea de 8 martie, Potrivit datelor preliminare totul s-a întâmplat din cauza că una dintre eleve ar fi adus la școală clei toxic pentru încălțăminte.

Contactat telefonic de către Today.Md, Șefului Procuraturii Râșcani, Corneliu Bratunov, a declarat: „Ei erau la ora de educație tehnologică, confecționau cadouri pentru sărbătoare de 8 martie, iar una dintre fetițe ar fi adus un flacon cu clei pentru încălțăminte cu care au lipit ornamente pe niște pahare”.

Imediat după incident la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe care au consultat copiii, iar unii dintre ei au fost transportați la Centrul Mamei și Copilului din capitală.

Cazul dat este examinat de Procuratura sectorului Râșcani și urmează să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, pentru a identifica cine se face vinovat.

Foto simbol: newsweek.com

Adaugă comentariu

Închide