Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Am găsit arma eficientă împotriva infecțiilor pielii și a mucoaselor

Am găsit arma eficientă împotriva infecțiilor pielii și a mucoaselor

Din copilărie am fost învăţaţi cât de important este spălatul pe mâini, lecţie pe care o predăm mai departe copiilor noştri. Mai nou, ne-am obişnuit să avem mereu la îndemână şerveţele umede ca metodă de dezinfectare, şi care credem că îşi fac bine treaba. Din păcate, în condiţiile milioanelor de microbi care ne înconjoară, nici prima şi nici a doua metodă de curăţare nu sunt eficiente sută la sută. O armă cu adevărat eficientă împotriva infecţiilor pielii dar şi a mucoaselor este Dermobacter!

Ce este Dermobacter? Un antiseptic (o substanţă care inhibă creşterea şi dezvoltarea microorganismelor, fără să afecteze ţesuturile organismului), bactericid cu spectru larg de acţiune, care se poate utiliza ca agent antimicrobian în infecţii bacteriene şi fungice ale pielii şi mucoaselor. Poate fi folosit atât de copii, cât şi de adulţi, mai ales că are doar recenzii pozitive  de mai bine de 20 de ani pe plan internaţional.

De ce inspiră încredere? Datorită formulei sale de succes care constă din două substanţe active cu acţiune sinergică: clorura de benzalconiu (spaima bacteriilor) şi clorhexidina. Acestea două împreună luate acţionează asupra  Stafilococul auriu, Streptococii, Corynebacterium, Neisseria gonoreea, Proteus, Klebsiela, Mycolasma, Ureaplasma, inclusiv Pseudomonas aeruginosa, a Bacteriilor transmise pe cale sexuala: Trichomonas vaginalis, Chlamidia; a Fungilor (ciuperci sau micoze); a Virusurilor: HIV, Simplex herpes (HSV2), Cytomegalovirus (CMV), etc.

Cine îl recomandă? Medicii, care îl folosesc pe larg în cabinetele lor medicale şi în sălile de operaţie, fapt ce demonstrează, odată în plus, efectele benefice ale produsului.

-           Traumatologii şi chirurgii îl utilizează pentru curăţarea pielii, datorită efectului antiseptic de la nivelul rănilor, precum şi în îngrijirea postoperatorie.

-           Dermatologii folosesc Dermobacterul în tratarea dermatitei antibacteriene (piodermit, supuraţie, abces, foliculită, furunculoză), în tratarea dermatitei fungice (candidoze, dermatofitie, intertrigos), în tratarea dermatitei virale (varicelă, zona zoster, herpes, erupţii cutanate virale), precum şi în tratarea infecţiilor bacteriene ale pielii şi mucoaselor.

-           Ginecologii îl prescriu în cazurile de îngrijire postoperatorie.

-           Pediatrii îl recomandă în tratarea eczemelor, a varicelei, precum şi în îngrijirea zilnică.

Cum acţionează? Rapid, la doar un minut de la contact, iar efectul se menţine mai mult de 6 ore. Pe mucoase se foloseşte diluat în proporţie 1:10.

Care îi sunt efecte adverse? Niciuna. Dermobacterul nu conţine iod sau mercur. Este un produs fără miros şi fără culoare, iar în timpul utilizării nu crează senzaţia de usturime sau de arsură şi nu produce efect de fotosensibilizare. Nu necesită prescripţie medicală şi poate fi folosit cu încredere de întreaga familie.

Foto: thrivinghomeblog.com

Share:

Articole recomandate