La 90 de ani, o bunicuță pictează inedit casele din localitatea în care se află

La 90 de ani, o bunicuță pictează inedit casele din localitatea în care se află

Talentul nu are vârstă, aceasta ne dovedește și o femeie de 90 de ani, care se pare că s-a regăsit anume acum. Anežka Kašpárková locuieşte într-un sătuc din Cehia, denumit Louka, și transformă casele în opere de artă prin picturile sale inedite.

Bătrânica şi-a propus să redea frumuseţea şi farmecul satului de altădată, pictând cu o pensulă mică şi cu vopsea de culoare albastră modele florale destul de complicate. Anotimpurile primăvara și vara sunt inspirația lui Agnes, astfel că anume în această perioadă îşi dedică tot timpul pentru a realiza picturi impresionante.

În tinereţe ea s-a ocupat cu agricultura şi cu treburile casnice, dar îndemânarea de a picta a deprins-o de la o altă localnică, care la rândul ei a încercat să facă acelaşi lucru, însă nu a reuşit. Agnes spune că vârsta nu reprezintă un impediment în a-şi duce la bun sfârşit misiunea, fiind fericită că își poate face localitatea mai frumoasă. „Sunt un artist. Mă bucur că pot și vreau să ajut comunitatea în continuare!” a declarat bunica pentru presa cehă.

Adevărat, vârsta este doar o cifră, mai ales când vine vorba de creativitate. În imaginile de mai jos puteți vedea această bunică în acțiune și creațiile sale:

Sursa: boredpanda.com

Adaugă comentariu

Închide