Mobilat

Ponturi pentru amenajarea unui dormitor minunat

Ponturi pentru amenajarea unui dormitor minunat

Deși vara a trecut, unii mai sunt în febra reparațiilor și amenajărilor. De aceea vă propunem câteva ponturi pentru amenajarea unui dormitor minunat, în care să aveți cele mai plăcute vise.

 

Ai grijă la culoare.

Dacă vrei să te trezești într-o încăpere relaxantă și liniștitoare, atunci alege nuanțe pastelate.  Daca știi că-ți este mai greu să te trezești, atunci alege niște culori vesele, care au efect energizant, iar dacă ești de părere că dormitorul e prea luminos, atunci dă preferință tonurilor mai așezate de gri, maro sau bleumarin.

Patul este nu doar mobilierul principal, dar și elementul de bază al decorului.

Îl poți scoate în evidență printr-un decor neobișnuit al peretelui din capul său. Totodată e cazul să cumperi și lenjerie nouă, și ai grijă să se asorteze cu culorile dormitorului. Unii preferă așternuturile albe deoarece niciodată nu dau greș astfel în asortare cu restul decorului.

Lumina.

Pentru dormitor poți alege o lustră cu design impresionant sau o plafonieră simplă, important este ca sursa de iluminat să se potrivească în ansamblu cu decorul.  Pe lângă principala sursă de lumina, acest spațiu mai are nevoie și de câteva surse ajutătoare: veioze, aplice, spoturi, un lampadar etc.

 

Mai jos vedeți câteva idei de dormitoare amenajate, care vă pot inspira în acest proces anevoios, dar plăcut:

 

Informații și foto: casadex.ro

Adaugă comentariu

Închide