Cristina Gheiceanu vorbește în premieră despre relația sa cu iubitul ei. „Când munceam la Pro TV, locul nostru de întâlnire era în curtea unei biserici”

Cristina Gheiceanu vorbește în premieră despre relația sa cu iubitul ei. „Când munceam la Pro TV, locul nostru de întâlnire era în curtea unei biserici”

A trecut aproape un an de când Cristina Gheiceanu a plecat de la Pro TV și s-a mutat împreună cu logodnicul ei departe de țară. Acum jurnalista trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de iubitul ei, brașoveanul Ovidiu Mendizov, care este fotbalist de profesie. Ieri, cei doi au avut motiv de sărbătoare mai special, au împlinit 5 ani de când sunt împreună.

Ziua de 12 martie, este una deosebită pentru jurnalista Cristina Gheiceanu, și asta deoarece anume în această zi și-a cunoscut alesul inimii. Ieri, cuplu a sărbătorit 5 ani de relație la Montreux, un oraș foarte drag pentru ei, unde au făcut poze și s-au distrat de minune. 

Astăzi însă, Cristina Gheiceanu și-a deschis ușile sufletului și a împărtășit 7 lucruri neștiute despre ea și iubitul ei, într-o postarea scrisă pe blogul ei personal.

1. La prima întâlnire, deși dădusem amândoi comandă de mâncare, nu am mâncat nimic. Haha a fost pentru prima dată, când parcă maxilarul de jos se ducea „hăisa” și cel de sus, invers. Hahaha după o primă tentativă, am renunțat să mănânc și tot vorbeam, deși stomacul, cânta opere, căci eram tare înfometată. Mai târziu, mi-a zis că la el a fost, la fel. Când am ajuns acasă, am mâncat tot frigiderul.

2. M-a cerut în logodnă, într-o vacanță, în Praga. Eu mereu credeam că îmi voi da seama, că acest eveniment urmează, dar nu a fost așa. Când mi-a dat vestita întrebare, am tăcut și nu răspundeam nimic. A trebuit să mă întrebe a doua oară, ca să primească un DA. Până acum, nu țin minte nimic din ce mi-a spus atunci. Haha e prima dată când am rămas fără replică. Apropo, inelul îmi era mare.

3. Când munceam la Pro TV, locul nostru de întâlnire era în curtea unei biserici. Acolo, ne furișam pentru 5 minute ca să mâncăm câte o înghețată sau arahide în zahăr (preferatele mele). Preotul deja ne știa pe de rost. De ce biserica? Pentru că era chiar lângă birou, iar în curte erau băncuțe.

4. Nu pot să mă cert cu el și să mă uit în ochi. Cum mă uit în ochi, cum mor de râs. Așa că, dacă vreau să fiu serioasă, nu privesc în direcția lui.

5. Am trăit și am simțit pe pielea noastră ce este o relație la distanță. Făcea 7 ore cu avionul, doar pentru a petrece o zi împreună și se întorcea înapoi. Ahhh ce mai plângeam atunci. Se revărsa Nistru.

6. Prima perioadă, în care ne-am mutat în Elveția, a fost extrem de grea. Acum, înțeleg prin ce trec cei care vor să-și înceapă un viitor, în altă țară. Important e că noi am fost mai uniți ca niciodată și asta ne-a ajutat foarte mult.

7. Pentru că vorbesc cât e ziua de lungă, dacă tac un minut, mă întreabă dacă sunt supărată

Foto: cristinagheiceanu.com

 

Adaugă comentariu

Închide