Set botez

La doar 9 ani e un fotograf profesionist solicitat la nunți

La doar 9 ani e un fotograf profesionist solicitat la nunți

Regina Wyllie este o fetiță de 9 ani din Scoția care a devenit fotograf profesionist la care miresele stau la coadă pentru a fi pozate de ea.

Pasiunea pentru pozat se pare că îi vine de la tatăl său: „A pus pentru prima oară mâna pe cameră la trei ani, când a vrut să mă însoţească la o cursă de biciclete de munte pe care trebuia să o fotografiez”, spune tatăl Reginei pentru Huffngton Post.

S-a remarcat pentru prima dată ca fotograf oficial pe 15 aprilie, când a fost invitată la o nuntă alături de tatăl său, pentru a-l ajuta cu pozele. Cuplul, apropiaţi ai familie, îi văzuseră anterior fotografiile şi şi-au dorit ca nunta lor să fie primul ei eveniment oficial.

„A trebuit să mă mişc foarte rapid, ceea ce a fost o provocare şi mi-a plăcut tare mult. A fost foarte distractiv”, a declarat Regina Kevin. „M-am gândit mereu că fotografia va fi un hobby, eu voiam mereu să devin designer, dar acum mă gândesc serios că aş putea deveni fotograf profesionist, la fel la ca tatăl meu”, mai spune ea pentru Huffington Post.

După prima nuntă la care a fost fotograf, mai multe cupluri i-au solicitat serviciile, astfel încât fetița are deja un program stabilit.

Vedeți mai jos câteva poze realizate de Regina.

Foto: fstoppers.com, revelist.com, doublemesh.com

Adaugă comentariu

Închide