Lorelai Moșneguțu, fetiţa fără mâini și-a realizat visul datorită banilor de la Românii au Talent!

Lorelai Moșneguțu, fetiţa fără mâini și-a realizat visul datorită banilor de la Românii au Talent!

Vocea, dar și talentul ei de a cânta la pian cu degetele de la picioare a oferit o adevărată lecție de viață multor oameni. Lorelai Moșneguțu, fata născută fară mâini și fără femur la ambele picioare, a devenit cunoscută după ce a a participat la concursul „Românii au talent” de la Pro TV și a câștigat premiul cel mare de 120 000 de euro. Cu siguranță îți amintești și tu de ea și de visul ei cel mare. Ei bine, acesta s-a realizat la fel datorită efortului și muncii depuse de către ea.

Imediat după ce a câștigat premiul Lorelai a mărturisit că vrea să-și cumpere un apartament cu banii câștigați. Acum, a reușit să o facă. Are două camere, e în București, și l-a amenajat după gustul ei, cu mobilă făcută la comandă. Așadar, și-a petrecut sărbătorile de iarnă într-o casă nouă.

 „Pe uşa de la intrare o să gravez numele tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici, de la echipa „Românii au talent”, juriu, producători, până la Mirabela Dauer, Luminiţa Anghel, Maria Ciobanu şi alţi prieteni de suflet. Mobila va fi una personalizată, pentru nevoile mele, eu având 1,20 metri înălţime”, a spus Lorelai, pentru click.ro. Zis și făcut!

Mi-am luat şi un dulăpior pentru lănţişoare, agrafe, cercei şi alte nimicuri. Iar şifonierul e deja plin cu rochiţe”, a povestit ea.

Abia aştept să amenajez grădina (apartamentul, fiind la parter, are inclusă o curte de 100 mp). Îmi place mult aici, simt că e al meu”, a mai spus Lorelai.

Lorelai s-a implicat în toate, ea a ales culorile, mobila, a mers cu mine prin showroom-uri, pentru că doar dormitorul e făcut la comandă. Suntem fericite, este mai mult decât am visat! E rodul muncii ei, sunt mândră de ea că a realizat, la doar 15 ani, cât alţii într-o viaţă. Ştiu însă că nimic nu ar fi fost posibil fără ajutorul fanilor, pentru care le mulţumesc din suflet”, a spus mama Vio, femeia care a înfiat-o pe Lorelai pe când avea două luni.

Pe lângă talentul său muzical, Lorelai a scris până astăzi nu mai puțin de 4 cărți, printre care „Zâmbet de înger” și “Eroii, iubirile mele”. Ea scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hârtie, fie direct pe tastele laptop-ului.

Lorelai a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viață și, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Aceasta o încurajează în toate proiectele sale și este sigură că destinul copilei este unul cu totul special.

Sursa: avantaje.ro, libertatea.ro, youtube.com

 

Adaugă comentariu

Închide