Mobilat

POVESTE ADEVĂRATĂ: Gestul emoționat al unui băiețel de 6 ani

POVESTE ADEVĂRATĂ: Gestul emoționat al unui băiețel de 6 ani

Un băiețel de 6 ani din America, a expediat o scrisoare președintelui american Barack Obama, în care îl roagă pe lider să îl aducă în familia sa pe unul dintre refugiații Sirieni, care anterior fusese rănit și transportat de o ambulanță în Siria. Se pare că băiatul a fost puternic afectat de starea în care se afla acel copil refugiat, și a hotărât să-i ofere o nouă șansă de a trăi o viață frumoasă chiar în familia sa.

În doar câteva zile filmulețul a adunat câteva sute de mii de vizualizări pe youtube, iar mesajul acestuia te face să lăcrimezi. În scrisoare băiețelul spune:

„Dragă Președinte Obama,

Îți mai amintești de acel băiat, care a fost luat de o ambulanță în Siria? Ai putea te rog, să-l iei și să-l aduci în casa mea? Parchează undeva pe șosea sau pe stradă, iar noi vă vom aștepta acolo cu stegulețe, flori și baloane.

Noi îi vom dărui o familie și el va fi fratele nostru. Catherine, sora mea mai mică, va colecta pentru el fluturași și licurici. La școală mai am un prieten din Siria, numele lui este Omar. Am să-i fac cunoștință cu el și noi toți ne vom putea juca împreună. Noi îl vom invita la toate petrecerile noastre, iar el ne va învăța o limbă nouă.

Dacă el nu va aduce cu el jucării, sau chiar dacă nu le are, nu va fi o problemă, deoarece Catherine îi va da să se joace cu iepurașul ei albastru. Iar eu îi voi da să se plimbe cu bicicleta mea, și chiar îl voi învăța cum să o conducă. Eu îl voi învăța adunarea și scăderea.

Cu drag, Alex”

 

 

Președintele american, a rămas puternic emoționat de această scrisoare, ba chiar mai mult a și citit-o într-un discurs public către alți oficiali, la care toți au aplaudat. Obama a spus emoționat că acest băiețel îi învață mult, și că ar trebui să nu ne fie frică și să judecăm oamenii, după țara de unde provin, sau după felul cum arată și se roagă.

Adaugă comentariu

Închide