S-au născut în același loc și din coincidență se numesc la fel ca cei mai cunoscuți îndrăgostiți

S-au născut în același loc și din coincidență se numesc la fel ca cei mai cunoscuți îndrăgostiți

Romeo și Julieta – cine nu cunoaște istoria lor de dragoste? Păi iată, doi bebeluși, o fetiță și un băiețel, s-au născut în același spital, la doar câteva ore diferența, în familii diferite, și din pură coincidență au fost numiți în cinstea renumiților îndrăgostiți.

Cei doi bebeluși s-au născut într-un spital din statul american Carolina de Sud, relatează Daily Mail. Părinții lor nu se cunosc și nu aveau nici o ideea despre ce nume aleseseră pentru copiii lor. Coincidența incredibilă a ieșit la iveală după ce un fotograf a vrut să le facă mai multe poze celor mici. Cassie Clayshulte și-a dat seama că i-a fotografiat pe … Romeo și Julieta, iar în scurt timp, fotografiile au devenit virale.

Partea amuzantă este că niciuna dintre familii nu a fost inspirată de tragedia scrisă de Shakespeare.

E amuzant pentru că nici nu l-am numit Romeo după Shakespeare, ci după un cântăreț, Romeo Santos, pe care eu și soțul meu îl iubim”, a declarat mama micuțului, Morgan Hernandez, în vârstă de 24 de ani.

De cealaltă parte, părinții Julietei nu s-au gândit, nici ei, la celebrul personaj. „Am vrut un nume care să înceapă cu litera ”J” ca să se potrivească cu cel al fiului nostru, Jonas. Am ales Julieta după numele personajului Jules din serialul tv „Psych”, la care ne uităm”, a explicat Christiana Shifflett.

Părinții celor doi bebeluși s-au cunoscut după ce au aflat despre coincidența uluitoare și chiar au glumit că ar putea să le aranjeze o căsnicie. Mai mult, ei se gândesc ca la prima aniversare a bebelușilor să organizeze o petrecere tematică inspirată din Shakespeare.

 

Informații: libertatea.ro

Foto: Cassie Clayshulte Photography

Adaugă comentariu

Închide