Trei copii erau ținuți închiși într-o stână de mama lor. Prezentatoarea Lilu le-a spus istoria

Trei copii erau ținuți închiși într-o stână de mama lor. Prezentatoarea Lilu le-a spus istoria

Două fete și un băiat ani la rând au fost ținuți în condiții mizere de către cea car le-a dat viață. Copiii erau ținuți încuiați la o stână, iar mama lor era mereu în chefuri cu noi și noi iubiți. Prezentatoarea Lilu le-a povestit istoria pe pagina sa de Instagram și a promis să-i ajute să-și cumpere o locuință ca în sfârșit cei trei (dintre care una dintre fete deja este mamă-solitară) să aibă în sfârșit un trai decent. Vedeți mai jos ceea ce a povestit Lilu.

Aceste fete zâmbesc, dar nici prin cap nu va trece prin ce copilărie de coșmar au trecut și ce adolescență cu griji au avut. De fapt povestea este a 3 frați de la tați diferiți (fratele nu a reușit să fie în poză, e într-o familie în plasament) 2 surori și un frate - care nu au avut norocul de o mamă grijulie și muncitoare. Copii care au văzut bătăi, alcool și sânge de multe ori.

Svetlana, cea care acum ține deja în brațe propriul copil - a mers în clasa 1... abia la 10 ani. Stăteau cu zilele încuiați în stână, fără mâncare și fără apă, cât cea care i-a născut era pe deal cu un nou iubit. O femeie care avea oile la acea stâna i-a descoperit când a venit întâmplător acolo. I-a hrănit, spălat și a denunțat-o pe mamă. A fost decăzută din drepturi. Între timp bunicii care erau singurul lor sprijin au murit. Surorile mamei, plecate peste hotare, nu au putut (nu au vrut???) să le poarte de grijă... așa că au ajuns prin orfelinate.

Svetlana este cea care mi-a scris, spunându-mi povestea ei de viață. După ce a ieșit din orfelinat s-a îndrăgostit de un bărbat. Și soarta ei era să fie foarte similară cu cea din copilărie. Bărbat abuziv, alcool, bătăi - a plecat de la el când deja era cu un suflețel sub inimă. Acum se află într-un centru pentru mame singure din Chișinău, dar este amenințată de tatăl fetiței că îi ia copilul.

Își dorește o casă mică, pentru fiica sa, pentru soră și fratele său. Să crească împreună, în pace, liniște și mai multă dragoste. Vrea să schimbe direcția vieții. Nu au pe nimeni din familie care să-i ajute. Noi suntem marea FAMILIE a oamenilor buni care putem face împreună acest vis să devină realitate.

Urmează o serie de evenimente pe care le voi organiza pentru a aduna suma necesară pentru cumpărarea unei căsuțe...

 

Sursa: instagram.com/lilu.ojovan

Adaugă comentariu

Închide