5 reguli de care se conduc cuplurile care sunt împreună de mult timp

5 reguli de care se conduc cuplurile care sunt împreună de mult timp

Atunci când două persoane decid să fie împreună nu se gândesc și la greutățile prin care urmează să treacă. În baza mai multor studii s-au stabilit 5 reguli care dacă sunt urmate ajută cuplurile să fie împreună mult timp și să trăiască în înțelegere și armonie.

Vedeți care sunt aceste reguli pentru a fi pe deplin fericiți alături de perechea voastră:

1. Dacă ceva nu vă convine, pur și simplu spuneți-i partenerului despre aceasta.

Nemulțumirea vă roade pe dinăuntru, iar aceasta distruge relațiile. Dacă apare o problemă, o neînțelegere, o nemulțumire, spuneți-i direct partenerului. E mult mai ușor să discutați despre problemă, să găsiți soluția și să o dați uitării.

2. Stabiliți niște ritualuri: luarea micului dejun sau alergatul împreună etc.

Aceste mici ritualuri vă vor ajuta să vă apropiați mai mult. Căci stând seara la muncă vă veți simți mai bine când vă veți gândi la micul dejun ce-l veți lua dimineață împreună. Sau săptămâna se va scurge mai repede când veți stabili că în week-end mergeți la film sau teatru.

3. Nu vă fie frică să arătați cum sunteți cu adevărat, nu vă prefaceți.

Uneori ne este rușine să ne arătăm micile sau marile neajunsuri: cineva are curajul să cânte doar în duș, altcineva preferă să danseze doar la bucătărie, când nimeni nu-l vede. Însă multe cupluri care au zeci de ani locuiți împreună recunosc că anume micile sau marile stranietăți ale perechii lor i-a făcut să se îndrăgostească.

4. Lăsați loc pentru un pic de egoism.

Într-o relație sănătoasă fiecare are dreptul să aibă prietenii săi, să meargă că aceștia la o bere sau la o petrecere. Într-un cuplu este anormal ca ambii să aibă doar aceleași ocupații și peste tot să meargă împreună. Un pic de egoism trebuie să rămână.

5. Comunicați despre sentimentele voastre.

Spuneți-i partenerului când vă simțiți bine, care vă sunt fricile, vorbiți-i despre dragostea voastră. Exprimarea sentimentelor ajută la întărirea afecțiunii dintre voi și la creșterea voastră emoțională.

 

Manționăm că aceste reguli vă pot ajuta să aveți o relație mai armonioasă cu omul pe care îl iubiți. Dar nu e neapărat ca de ele să depindă relația voastră. Fiecare cuplu este individual și își stabilește de sine stătător comportamentul. 

 

Informații: adme.ru

Foto simbol: luxfon.com

Adaugă comentariu

Close