Set botez

O istorioară foarte hazlie a doi părinți de gemeni

O istorioară foarte hazlie a doi părinți de gemeni

Apariția gemenilor în familie înseamnă și bucurii, și griji, duble. Iar în acest context am decis să vă relatăm și o scurtă istorioară a doi părinți care au publicat-o pe internet și care a fost preluată de portalul adme.ru într-o serie de istorii la fel de hazlii.

Povestește o mamă că recent ea și soțul au devenit părinții unor gemeni. După naștere s-a dovedit a fi foarte greu cu ei, căci plângeau foarte mult, mai ales noaptea. Părinții deja erau la capătul puterilor.

Într-o noapte au reușit ei totuși să-i adoarmă pe ambii copii, și cât bărbatul era la WC femeia a mers la bucătărie să bea un pahar cu apă. Și cum stătea ea așa pe întuneric vede că soțul umblă valvârtej prin casă. El se uită în dormitor, femeia nu-i, la baie – nu-i, la copii – nu-i, la bucătărie, fiind întuneric, nu a observat-o.

La un moment dat el revine repede în bucătărie, aprinde lumina, o vede, respiră ușurat, arătând în continuare foarte speriat, și zice: „Of, am crezut că ai fugit!”. Mama zice că a zâmbit, dar în sinea ei zău că se gândise la această variantă.

 

Cu toate bucuriile sale, „munca” de părinte rămâne a fi cea mai grea.

 

Foto simbol: medaboutme.ru

Adaugă comentariu

Închide