Povestea frumoasă a unei fetițe cu doi tătici

Povestea frumoasă a unei fetițe cu doi tătici

Îi zice Willow și este prințesa a doi bărbați. Dar nu este vorba despre o familie creată de persoane de același sex, ci despre o fetiță a cărei părinți au divorțat, dar care au rămas în relații perfecte și acum ea se bucură de dragoste părintească și din partea logodnicului mamei sale.

Dylan Lenox a scris pe pagina sa de facebook o postare care a entuziasmat câteva sute de mii de persoane. El a povestit că are o relație minunată cu fetița logodnicei sale și cu tatăl biologic al ei. Astfel ,postând o serie de fotografii, Dylan a menționat că el este poreclit tăticu, tata Dylan sau tata-bonus, iar fostul soț al iubitei sale este tata David sau tata-biologic.

Dylan a scris că tatăl biologic al lui Willow nu este un străin pentru el. Acesta poate veni în vizită, ei pot petrece împreună, au o relație ca între frați și asta datorită faptului că „împart” o fiică. Astfel fetița vede în jurul său doar iubire și bună înțelegere între părinții ei.

Sarah Caitlin este mama lui Willow și a scris și ea pe pagina sa de facebook o scurtă postare în care remarcă faptul că și-ar dori ca istoria familiei sale să inspire și alte persoane să nu devină dușmani după ce divorțează, dar să aibă o relație frumoasă și de prietenie, din care copiii să învețe doar de bine.

 

Sursa: boredpanda.com

Adaugă comentariu

Închide