Sfaturile unui tătic pentru părinții care au fost surprinși de către copil făcând sex

Sfaturile unui tătic pentru părinții care au fost surprinși de către copil făcând sex

Alex, un tătic ce-și scrie impresiile de a fi părinte pe blogul celmaibuntata.ro, a descris o situație pe cât de serioasă, pe atât de amuzantă. Astfel, ceva timp în urmă, fiul acestuia și-a surprins părinții în timp ce făceau amor. Bărbatul a decis să vină cu câteva sfaturi pentru părinți cum să iasă din încurcătură.

Părintele scrie că deși nu a fost prima dată când copilul i-a prins „în flagrant delict”, de data aceasta a fost ceva diferit, după cum se exprimă chiar bărbatul, au fost surprinși cu „dânsa-ntr-însa”.

Tatăl scrie că într-o după-amiază de week-end și-a pus copilul la desene animate și s-a retras cu soția în dormitor. Iar în cel mai incitant moment a observat copilul lângă pat. În context a decis să-și informeze cititorii cum a depășit această situație.

Primul sfat: Să nu faceți din tema sexului un tabu în familie. Alex scrie că i-a vorbit fiului său despre faptul că mami și tati fac sex, iar această temă i-a fost explicată în conformitate cu vârsta sa. De asemenea, părinții nu și-au ascuns nuditatea de el anterior, respectiv nu a arătat ciudat acum să-i vadă fără haine.

Al doilea sfat: Nu te panica foarte tare chiar dacă e greu. Dacă nu ești în panică și nu demonstrezi frică, vei reuși mai ușor să-i explici celui mic ce se întâmplă. Tatăl și fiul au avut în acel moment un dialog chiar:

– Ce faci, iubitule?
– Bine.
– Nu te uitai la desene?
– Ba da, dar am vrut să stau și cu voi. Ce făceați?
– Sex, iubitule.
– …….
– Adică mă iubeam cu mami. Stăteam și noi așa, dezbrăcați și îmbrățișați, și ne pupam.

Al treilea sfat: Nu-l face pe copil să se simtă ca un hoț. El a simțit că ceva ar putea să nu fie în regulă și că, poate, a depășit vreo graniță. Alex subliniază că a înțeles că este incorect față de copil, iar în timp ce fiul său se întorsese să plece, rușinat, i-a spus cu toată dragostea: „Să știi că nu trebuie să pleci, poți să vii să stai cu noi”.

După ce băiatul a urcat în pat cu maturii a urmat încă un dialog:

– Vreau să mă dezbrac și eu!
– Asta nu se poate, iubitule! Sexul ăsta e o chestie care nu se face cu copiii, o s-o faci și tu, când vei fi mai mare, cu iubita ta.

Și asta a fost tot. Tatăl subliniază că cel mic a mai stat cu părinții 2 minute, după care s-a întors la desene. Ulterior nu a revenit la acest incident, chiar dacă părinții s-au pregătit să aibă o discuție cu mai multe explicații. Și fiindcă cel mic nu a mai cerut să se discute, părinții au ales să nu dea o importanță prea mare subiectului.

 

Foto simbol: juniorsclub.gr

Adaugă comentariu

Închide