Studiu: Cuplurile se ceartă de 312 ori pe an. Cea mai frecventă cauză e de-a dreptul hazlie!

Studiu: Cuplurile se ceartă de 312 ori pe an. Cea mai frecventă cauză e de-a dreptul hazlie!

Cuplurile se ceartă de 312 ori pe an: cel mai des joia, la ora 20.00, arată un studiu recent realizat de cercetătorii din Marea Britanie. 

Certurile pornesc cel mai des din cauza alegerii programelor TV sau din cauza prosopului ud lăsat pe pat. Potrivit studiului, 1 din 5 britanici au mărturisit că aceste cauze au fost chiar motive serioase de despărțire. 

Potrivit sondajului realizat pe 3.000 de adulți, femeile sunt mult mai sensibile la obiceiurile proaste ale partenerului. Bucătăria e unul dintre terenurile preferate de „bătaie”, mai ales pe teme de curățenie. 

Deși par în general mai relaxați în relații, se pare că bărbații sunt cei care se gândesc cel mai des la despărțiri. Aceștia și-ar părăsi partenera chiar din motive banale: în special pentru că trebuie să își aștepte iubita să se pregătească pentru a pleca în oraș. 

Alte motive care produc cearta în cuplu sunt paharele murdare împrăștiate prin casă și șervețelele folosite care împânzesc locuința sau faptul că nu există hârtie igienică la toaletă. Iar 8 din 10 persoane recunosc că adesea se trezesc strângând în urma celuilalt mai degrabă decât să-l bată la cap.

Sursa: ele.ro

Adaugă comentariu

Închide