Andreea Bălan arată superb în ultimul trimestru de sarcină

Andreea Bălan arată superb în ultimul trimestru de sarcină

Cântăreața din România, Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil și se pregăteşte curând să schimbe din nou scutece. Solista este căsătorită cu actorul George Burcea cu care mai are o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

Vedeta a mărturisit că, de teamă să nu nască înainte de termen, va renunța la muzică și va face o pauză de două luni după nașterea copilului.

„Mă simt mult mai bine ca la prima sarcină, acum și am termen de comparație. Nu am avut nicio stare de rău, de greață și așa mai departe. Mă bucur mai mult ca la prima sarcină, pentru că sunt mai echilibrată, am mai lucrat cu mine între timp. Sunt mai fericită, mai așezată, mai calmă. Acum sunt sută la sută pregătită pentru acest copil. Atunci când a venit Ella eram într-un proces de transformare, dar acum sunt foarte bine.

Eu știu ce restricții am. În luna a opta te oprești, pentru că vibrațiile de pe scenă te pot face să naști prematur... La începutul lunii martie nasc, apoi fac două luni pauză. În aprilie sunt înapoi cu un nou show la care lucrez acum.

Lui George i-am spus prima dată despre sarcină, dar nu m-a crezut. La prima sarcină i-am spus mai întâi mamei și apoi lui George. Acum nu i-am mai spus ei pentru că ea atunci când se gândea că mai vine unul și vor fi doi… s-a speriat. E greu cu doi copii, iar mama e pe tura de seară. Ella e deja măricică, aleargă, e foarte greu să se țină după ea”, a declarat Andreea Bălan.

Sursa: clickpentrufemei.ro

 

Adaugă comentariu

Închide