Set botez

Cleopatra Stratan se mută în România după ce noua ei piesă se bucură de mare succes

Cleopatra Stratan se mută în România după ce noua ei piesă se bucură de mare succes

Săptămâna trecută, Cleopatra Stratan a lansat piesa „Te las cu inima”, care a și intrat în topuri cu peste 5 milioane de vizualizări. Împreună cu tatăl ei, Pavel Stratan, se află la București în scopul promovării acesteia, iar în cadrul unei emisiuni televizate a afirmat că urmează să se reîntoarcă în acest oraș pentru a se stabili cu traiul, dar și pentru a demara alte proiecte artistice și surprize muzicale, pe care le are de foarte mulți ani în minte.

Chiar dacă a lipsit pentru multă vreme din atenția publicului, se pare că micuța Cleo, care azi e o adevărată domnișoară, s-a pregătit intens pentru viața de artist. A făcut pian, a luat lecții de canto și teatru, iar toate aceste activități au făcut-o să ajungă cine este ea astăzi și cu mari aspirații în viitor.

Am învăţat, am terminat clasa a 9-a, mi-a descoperit pasiunile, respectiv gătitul și teatrul. Cânt mereu, canto, pian, cântam înainte și împreună cu familia. Mi-a venit ideea să fac lecții de teatru și am ajuns în Teatrul Național din Chișinău, am început lecțiile de arta vorbirii, mi-am făcut prieteni. Anul trecut am avut un examen și a fost bine. Acum am venit în București pentru promovare, dar vrem să ne reîntoarcem aici, acum stăm la Chișinău. Îmi amintesc de acea perioadă, a fost ceva fabulos, pentru mine și pentru părinții mei. Îmi amintesc cum era scena plină cu jucării. M-am bucurat de copilărie, am echilibrat tot.”, a povestit Cleopatra Stratan în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

De asemenea, aceasta pregătește un proiect nou alături de tatăl ei. Cei doi își doresc să formeze o trupă cu care să realizeze piese noi și cu care să aibă concerte.

O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult, o să avem o formație: noi doi cu încă o persoană", a declarat Pavel Stratan în urmă cu câteva zile pentru Antena Stars.

Amintim că noua piesă lansată acum o săptămână se bucură de un succes destul de mare, iar dacă încă nu ați ascultat-o, o puteți face mai jos!

Sursa: click.ro

Foto: instagram.com

Adaugă comentariu

Închide