Daniela Culev a ajuns cu bebelușul acasă! Cum arată camera micuțului

Daniela Culev a ajuns cu bebelușul acasă! Cum arată camera micuțului

De aproape o săptămână bloggerița Daniela Culev trăiește cele mai frumoase sentimente din viața unei femei, cele de a fi mamă. Săptămâna trecută aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar la scurt timp Daniela a decis să arate și colțișorul amenajat pentru Marius, fiul ei.

După ce s-a externat din spital, fiica interpretei Janet Erhan le-a arătat admiratorilor colțișorul frumos decorat și cu bun gust pentru fiul ei. Daniela Culev a optat pentru nuanțe deschise și pentru un pătuc nu prea mare confecționat din lemn. Se pare că pentru prima perioadă micuțul va sta în aceeași cameră cu proaspeții părinții.

De asemenea, Daniela Culev a ținut să le mulțumească tuturor celor care au trimis cuvinte frumoase în adresa sa și a familiei sale cu ocazia venirii pe lume a micuțului Marius.

„Dragilor, vă mulțumesc mult și din adâncul inimilor noastre, pentru cuvintele frumoase și calde primite cu ocazia nașterii lui Marius. Fie ca aceste urări de bine să vi se întoarcă înzecit, cu bogăție și fericire!”, a scris bloggerița într-o postare.

Foto: instagram.com

Adaugă comentariu

Închide