Daniela Culev, într-o vacanță de vis alături de fiul ei de numai 3 luni

Daniela Culev, într-o vacanță de vis alături de fiul ei de numai 3 luni

Bloggerița Daniela Culev ne demonstrează în nenumărate rânduri că este o mămică extrem activă și non-conformistă. Dacă unele mămici se tem de călătoriile lungi împreună cu bebelușii lor, uite că Daniela Culev nu face parte din această categorie. Respectiv, împreună cu frumoasa ei familia, se află într-o călătorie cu mai multe destinații de vis.

Încă înaintea Sărbătorilor Pascale fiica interpretei Janet Erhat a decis să lase grijile cotidiene deoparte și a mers împreună cu soțul și fiul lor, Marius, într-o frumoasă vacanță prin Europa. Prima destinație pe care au ales-o a fost orașul Como din Italia, un loc de care Daniela și soțul ei, Eugen, s-au îndrăgostit în urmă cu trei ani, atunci când și-au organizat o mini-vacanță în doi.

 

Următoarea destinație pe care a ales-o tânăra familie, a fost Franța. Acolo, au reușit să viziteze Saint-Tropez, un oraș de poveste situat pe țărmul Mării Mediterane. După care au ales să meargă și la Cannes, acolo unde au și sărbătorit împlinirea a trei luni a fiului lor, Marius.

„Trei luni fericite! Ești cel mai dulce fruct al dragostei noastre, îți mulțumesc pentru asta!”, afirmă fericita mămică.

Daniela a avut grijă să împărtășească cu admiratorii săi câteva fotografii din vacanță. Amintim că deși are abia 3 luni împlinite, micuțul Marius a reușit să călătorească deja destul de mult. Prima sa călătorie peste hotarele țării a fost în România, la Iași.

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu

Închide