Fetița lui Costi Burlacu și a Corinei Țepeș, la prima sa aniversare

Fetița lui Costi Burlacu și a Corinei Țepeș, la prima sa aniversare

Sărbătoare mare în familia interpreților Costi Burlacu și Corina Țepeș. Astăzi, se împlinește un anișor de când a venit pe lume micuța Ioana, mezina familiei.

Primăvara a devenit anotimpul mult îndrăgit pentru Corina Țepeș, deoarece anume în acesta perioadă a anului interpreta a fost binecuvântată cu încă un copilaș. Ioana a fost mult așteptată de familia artiștilor, între ea și surioara mai mare, Smaranda, fiind o diferență de 7 anișori. Timpul a trecut ca vântul, iar astăzi Corina Țepeș își felicită fetița cu ocazia primei aniversări.

„Primăverile mele sunt mult mai colorate... Dovlecica noastră azi face un anișor! La mulți ani, Ioana!”, afirmă fericită Corina.

Un an în urmă Costi Burlacu își anunțase admiratorii prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook că a devenit tătic pentru a doua oară.

„Minunea s-a produs! Cu ajutorul Domnului, în zorii acestei zile a venit pe lume Ioana! Mulțumesc, scumpa mea Corina, pentru acest dar fără de preț!”, se arăta în mesajul publicat de Costi Burlacu.

Micuța Ioana a făcut deja primii pași și a început să exploreze natura alături de frumoasa ei familie. Și echipa Odoraș îi spune „La mulți anișori” Ioanei. Îi dorim să aibă parte de o copilărie fericită!

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu

Închide