Fondatorul rețelei Facebook a devenit din nou tată

Fondatorul rețelei Facebook a devenit din nou tată

Fondatorul rețelei mondiale Facebook, Mark Zuckerberg, a devenit tată pentru a doua oară. Soția acestuia, Priscilla Chan, a mai născut o fetiță, pe care au numit-o August.

Părinții au profitat de ocazie, și la fel ca în cazul primei fiice, Maxima, născută în 2015, i-au transmis o scrisoare virtuală micuței August. În mesaj, cei doi își îndeamnă fetița să se bucure de copilărie, să iasă mai des în natură, să admire florile și fluturașii. Totodată, părinți îi promit că vor avea grijă de ea și o vor proteja de toate pericolele. „Copilăria este magică. Numai o dată ai ocazia să fii copil, aşa că nu îţi irosi timpul făcându-ţi prea multe griji cu privire la viitor. Pentru asta ne ai pe noi”, au dat asigurări Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan, citați de jurnal.md

Fondatorul Facebook a anunţat recent că-şi ia două luni de concediu paternal după naşterea celei de-a doua fiice. Zuckerberg a spus că va profita de facilitatea care există la Facebook de a-şi împărţi concediul în două perioade. „Mai întâi îmi voi lua o lună de concediu pentru a sta cu Priscilla şi cu fetele, apoi vom petrece şi toată luna decembrie împreună”, a precizat Zuckerberg într-o postare pe Facebook.

Zuckerberg şi-a luat două luni de concediu paternal şi după naşterea primei fiice.

Adaugă comentariu

Închide