Imagini emoționante cu fiul Danielei Culev!

Imagini emoționante cu fiul Danielei Culev!

De mai bine de o lună bloggerița Daniela Culev gustă din experiența maternității. Pe chipul acesteia poate fi observată intensitatea fericirii și emoțiile frumoase pe care le trăiește din momentul de când a devenit mamă. Mai mult ca atât, Daniela nu este o mămică superstițioasă, recent aceasta și-a bucurat admiratorii cu o serie de fotografii în care apare și fiul ei.

După cum ne-am obișnuit, bloggerița Daniela Culev este o femeie foarte activă. La scurt timp după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, aceasta împreună cu soțul ei și cu micuțul Marius au participat la prima lor sesiune foto de familie. Fotografiile adorabile au sensibilizat internauții care au transmis mesaje frumoase în adresa părinților.

Din postările Danielei, observăm că aceasta și-a revenit spectaculos după naștere și că arată foarte bine. Prietenii virtuali nu au ezitat să remarce felul în care arată proaspăta mămică: „Arăți minunat! Parcă nici nu ai născut! Frumoasă mămică!”, a comentat unul dintre internauți.

Bloggerița preferă să petreacă mult timp alături de copilaș, iar una dintre activitățile ei preferate este plimbatul în aer liber.    

Foto: Instragram.com

Galerie de imagini
image
image
image

Adaugă comentariu

Închide