Interpreta Cristina Pintilie este o graviduţă activă

Interpreta Cristina Pintilie este o graviduţă activă

Pentru interpreta Cristina Pintilie anul 2016 este unul bogat în evenimente profesionale şi personale. Artista este mai activă ca niciodată. Agenda îi este plină de evenimente culturale, sărbători private şi concerte. Le reuşeşte pe toate şi inspiră lumea din jur pentru că are o energie molipsitoare chiar şi acum, când poartă sub inimă un copilaş.

Interpreta este în aşteptarea celui de-al 2-lea copil, iar fericirea sa şi a familiei este nemărginită. Este mai tot timpul în vizorul publicului şi se pare că nu este superstiţioasă, atâta timp cât îşi etalează burtica şi vorbeşte deschis despre noua etapă din viaţa sa.

Recent, frumoasa interpretă a cântat şi la cumetria mezinei cuplului Corina Ţepeş şi Costi Burlacu. Viitoarea mămică a cântat și dansat energic toată seara, chiar fiind pe tocuri. Cristina este în a 7-a lună de sarcină și chiar dacă în ianuarie urmează să nască, are programate evenimente până pe 2 ianuarie, asta dacă barza nu-i schimbă planurile. 

Cristina Pintilie are un băiat pe nume Robert care a venit pe lume în luna aprilie în 2015. Și de data aceasta cuplul aşteaptă venirea pe lume a unui băieţel.

Cristina Pintilie activează și la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău în calitate de lector la Catedra de muzică uşoară şi jazz. Interpreta îmbină perfect activităţile cotidiente cu cele profesionale, iar soţul acesteia, Ionuţ Romanenco, îi oferă tot spijinul necesar.

 

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu

Închide