La 39 de săptămâni de sarcină, Elena Ozun nu renunță la sport. Vezi cum se menține în formă!

La 39 de săptămâni de sarcină, Elena Ozun nu renunță la sport. Vezi cum se menține în formă!

Fiind extrem de pasionată de munca pe care o face, antrenoarea Elena Ozun nu renunță la sport nici la 39 de săptămâni de graviditate. Aceasta are aproape același program zilnic ca înainte de sarcină și servește drept exemplu pentru multe graviduțe.

Este la fel de activă ca înainte de sarcină și încurajează și alte graviduțe la fel să facă mișcare. Mai mult ca atât, recent, Elena Ozun a publicat un filmuleț video pe Instagram în care apare făcând sport la 39 de săptămâni și 2 zile de sarcină, iar odată cu el, a organizat și chanllage pentru graviduțe ca să le provoace și pe ele la mișcare.

„Burtica tot crește, iar intensitatea exercițiilor scade. Astăzi antrenament pentru fese și picioare! Enjoy! Dă-i tag unei prietene însărcinate să o convingem să facă mișcare”, a scris Elena Ozun.

Pe lângă sport și viața activă pe care o are, Elena Ozun administrează propria afacere, și mai are grijă de încă un „copilaș” al ei - un câinișor de rasă Yorkshire Terrier. Antrenoarea așteaptă un băiețel, iar ceea ce își dorește cel mai mult, este să devină o mamă bună pentru copilul ei.

„Acum nu-mi doresc nimic altceva decât să fiu o mamă bună. Fără a asculta sfaturile cuiva, mă bazez pe propria intuiție, de fapt așa fac și în afaceri. Tot ce am construit nu a fost învățat din cărți sau seminarii. Mi-am ascultat intuiția și am perfecționat ceea ce ulterior mi s-a părut că nu a fost destul de bine executat. Și nu zic că așa trebuie făcut, dar e ceea ce lucrează pentru mine”, mărturisește Elena Ozun. 

Admirați-o și voi pe frumoasa graviduță!

Foto/video: Facebook.com; Instagram.com

  

Adaugă comentariu

Închide