Mezina interpretului Aurel Chirtoacă își celebrează prima aniversare

Mezina interpretului Aurel Chirtoacă își celebrează prima aniversare


Parcă mai ieri aflam fericita veste precum că interpretul Aurel Chirtoacă a devenit tată pentru a treia oară. Astăzi deja mezina familiei își celebrează prima aniversare!

Ziua de 22 aprilie este specială pentru familia interpretului Aurel Chirtoacă. În urmă cu un anișor, acesta, împreună cu soția sa, au adus pe lume cel de-al treilea copilaș, care în fiecare zi le face viața mai dulce și mai frumoasă. Astăzi, micuța Cătălina își va sărbători prima aniversare, care cu siguranță va fi o zi memorabilă pentru întreaga familie Chirtoacă. 

Cu această ocazie, fericitul tătic nu a ezitat să-și împărtășească emoțiile pe care le trăiește și i-a dedicat un mesaj emoționant fiicei sale.

„Astăzi este cea mai frumoasă și mai așteptată zi. Ziua când mezina noastră este deja mare. La mulți ani, scumpa tatei Cătălina și să știi că tu ești darul Domnului și el o să te păzească mereu. Ilinca, Laurențiu, mama, bunicii și toți nanii te iubesc și te adorăm pentru zâmbetul tău care ne face zilele fericite”, declară fericit Aurel Chirtoacă.

Și nanii de botez ai micuței Cătălina i-au transmis mesaje frumoase de felicitare. Unul dintre cele mai frumoase l-a primit din partea interpretei Cristina Scarlat.

„La mulți ani îngeraş pe nume Cătălina!!! Să ai parte de cea mai dulce şi fericită copilărie! Să creşti mare şi sănătoasă!!! Dumnezeu să te ocrotească mereu!!”, afirmă Cristina Scarlat.

Amintim că Daniela și Aurel Chirtoacă au împreună trei copilași, un băiat pe nume Laurențiu și două fetițe, Ilinca și Cătălina.

Foto: Facebook.com

Adaugă comentariu

Închide