Set botez

Modelul Inga Ojog defilează fiind în luna a cincea de sarcină. Aceasta ne-a dezvăluit sexul bebelușului

Modelul Inga Ojog defilează fiind în luna a cincea de sarcină. Aceasta ne-a dezvăluit sexul bebelușului

După ce ne-a tot reprezentat țara pe la concursurile internaționale de frumusețe, ca ulterior să-și deschidă propria școală de modeling, a jucat în filme turcești și a colindat lumea în lung și în lat, modelul Inga Ojog și-a mai redus din agendă numărul de activități. Motivul? Bebelușul care urmează să vină pe lume în luna septembrie. În al nouălea cer de fericire, Inga ne-a povestit despre cum s-a schimbat viața ei în ultima perioadă și ce planuri de viitor are legate de activitatea ei profesională.    

„A fost o sarcină mai mult decât așteptată, de aceea, soțul nu s-a prea mirat atunci când i-am adus marea veste. În schimb, s-a bucurat enorm. Nici nu știu cine din noi e în așteptare mai mare. Chiar de la bun început, Dumnezeu m-a binecuvântat cu o sarcină ușoară. În loc de renumita toxicoză, am avut o perioadă febră sau, mai exact, temperatura corpului mai mare ca de obicei și... cam atât.  

După ultrasonografie, când medicul ne-a spus că s-ar putea (deși nu e sută la sută sigur) să avem o prințesă, sunt în căutarea unui nume pentru bebelușă, or, asta a fost înțelegerea mea cu soțul. Dacă e băiat, atunci decizia îi aparține lui, dacă e fată – mie. Întuiția de mamă parcă mi-ar șopti că medicul nu a dat greș. Activând de ani buni în domeniul fashion, îmi râde inima când mă gândesc că și fata mea ar putea să îmi calce pe urme. Totuși, încă nu am început să fac cumpărături. Mai aștept.

Până la urmă zic că indiferent de cine crește acolo sub inimă, suflețelul cela mic mă inspiră să fac lucruri frumoase. Continui să conduc școala de modele „IO Models”, pe care am deschis-o acum un an. Mai ales că mă așteaptă cei aproape 30 de copilași care nu „îmi permit” să îi las pe mult timp fără orele de teatru (retorică declamatorică și dicție) și defilări. La moment sunt în pregătiri pentru un mare eveniment care urmează să aibă loc foarte curând în țară – Moldova The Most Fashion Day. La eveniment vor fi prezenți designeri internaționali, invitat special Cătălin Botezatu. La fel de mult mă inspiră și „Lumea în ochii copiilor” – o emisiune cu și despre copii. Punem în discuție în fața camerei diferite teme. După ce depășesc tracul de microfon, e o plăcere să îi asculți. Spun chestii foarte interesante, haioase și chiar trăsnite. Toți sunt minunți și eu uneori mă pierd între atâtea trăsături și caractere de copii care, pur și simplu, mă încântă.

Sunt în luna a cincea de sarcină, dar continui să defilez pe podium. Chiar recent m-am întors de la „Bucharest Fashion Week” unde am avut ocazia să defilez cu burtica la vedere, iar la finele lunii iunie urmează să merg în Turcia pentru a juriza un concurs internațional de Miss. Dacă sarcina îmi va permite cred că voi continua să fac toate aceste lucruri până în luna a noua. Și după naștere planific să nu lipsesc prea mult din viața publică. Copilul nu este o povară. Zilnic ne vor despărți doar cele câteva ore pe care eu le dedic, de obicei, activității profesionale, iar asta îmi va permite să îl alăptez și chiar să îl iau cu mine peste tot unde voi fi eu. Soțul deja s-a declarat fericit să mă înlocuiască. Anume el, dar și celelalte persoane dragi din viața mea, mă susțin și îmi sunt alături. Datorită lor am șansa de a face ceea ce îmi place și o fac cu mare drag.”

Revista Odoraș îi urează Ingăi sarcină ușoară și un bebeluș sănătos. Și desigur cât mai multe realizări profesionale. 

Foto:arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide