Monica Anghel dezvăluie cum a slăbit 30 de kilograme

Monica Anghel dezvăluie cum a slăbit 30 de kilograme

Cântăreața din România, Monica Anghel a slăbit în mod spectaculos 30 de kilograme. Deși mulți au pus schimbarea pe seama unei ipotetice operații de micșorare a stomacului, vedeta spune că a slăbit datorită regulilor de nutriție de la care nu se abate.

Artista nu ține o dietă strictă, dar se ghidează după câteva reguli de bun simț, după cum a explicat chiar ea. „E opțiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine. Am renunțat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriționista mea, știu foarte clar când și ce să mănânc. Știu că masa de seară trebuie să fie cât mai puțin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puțină ceapă, puțin usturoi, puțină rucola și adaugi un ou fiert peste, e perfect”, spune Monica Anghel.

 

Deși s-a zvonit că motivul scăderii drastice în greutate ar fi fost o operație de micșorare a stomacului, Monica a ținut să precizeze că decizia are la bază o operație la coloană suferită în iulie 2017, în urma căreia a trebuit să-și schimbe stilul de viață.

„Am aflat și eu că mai am puțin și mor, că am făcut infarct, că am hepatită. Nu am nimic, fraților! Adică am ceva! Am energie, mă simt mai bine ca niciodată, mă simt ca la 18 ani. Lumea spune că nu mai mănânc nimic, că mi-am tăiat stomacul. Nu! Când îmi e foame, mănânc. Anul ăsta pe 1 octombrie se fac doi ani de când am început schimbarea, operația la coloană a avut loc în urmă cu doi ani, pe 6 iulie. Eu până acum am slăbit pentru că au vrut alții, că fluctuații de greutate am mai avut. Ei, de data asta am slăbit pentru că am vrut eu”, a dezvăluit Monica Anghel.

Sursa: viva.ro

 

Articole recomandate

Adaugă comentariu

Închide